SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Излезе Wordpress 2.7

Re: Излезе Wordpress 2.7

Цял ден съм се занимавал и си ъпдейтнах всички смислени и безсмислени блогове. За сега всички добавки си работят. Дизайнът е много по-удобен и интуитивен.
 
Re: Излезе Wordpress 2.7

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Documents and Settings\Stefan.STEFBOY\Desktop\www\wp-content\plugins\wp-visitors\wp-visitors.php:12) in C:\Documents and Settings\Stefan.STEFBOY\Desktop\www\wp-includes\pluggable.php on line 850
Първа грешка!!!
 
Re: Излезе Wordpress 2.7

През фантастико не го обновява, показва последна версия 2.6.5. Ъпдейтнах ръчно :) Малко трябва да се свикне с админ панела и новото разположение на менютата
 
Re: Излезе Wordpress 2.7

Знам, че проблемът е от редактора, но все пак да споделя. TinyMCE реже част от таговете като iframe, например. А това автоматично става проблем на WP.
 

Горе