SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изтичащ домейн - някой иска ли го

ted

New member
http://kmet.info изтича в края на септември. Ползвахме го миналата година по изборите, после имах идея да развия на него един каталог със всички общини и кметства с избраните кметове и съветници и на 4 години да разчитам на приходи от платени реклами на новите кандидат кметове но нещо ме мързи и няма да го подновявам ...

Ако някой иска да го вземе му подарявам и идеята ... :) условието е само след това един постоянен директен линк към мой ресурс от сайта на прилично място видим от всички страници ... нали съм скромен ... :)

Домейна е с първа регистрация 2003 хванал си е ПР2 без нито един линк към него ..

Запазвам си правото на лична преценка на кого да го дам ...
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

Много бих се радвал да ми го дадеш ще го развия и ще ти държа рекламата
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

Аз също бих желал да се класирам, че го искам!

Бих го доразвил добре, бих инвестирал в мнего!

УЧАСТВАМ!
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

И аз няма да откажа :). Преди няколко дена точно си говорихме с приятели как да направим сайт, където кметовете (или в случая кмета на града ни) да отговаря за това, което е направил от обещаното и кое не.
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

брой ме и мен за кандидат, събирам сякви страници вече , занимавам се с реклама и можем и за приходите да поговорим.
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

Wow Благодаря колега! Сега може ли да ти се обадя? Или ако може данните на ЛС
?
 
Re: Изтичащ домейн - някой иска ли го

Аз имам един изтичащ digove.info, който беше регнат преди година с цел закачка. Нямам абсолютно никакво намерение да го подновявам, някой ако го желае, да ми пише. Има pagerank 2 (беше тройка допреди последния ъпдейт) и към 5000 хванати страници.
 

Горе