SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изтичащ домейн 1&1

johnny

trigger hippie
Наблюдавам домейн, който е изтекъл преди 14 дена и е регистриран от 1and1, кога ще имам възможност да го купя, как стоят нещата с изтеклите домейни в 1and1, нищо не открих?
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

75 дни, егати.

благодаря на отговорилите
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Еми толкова. И аз от днес започвам да изчаквам един 75 дни. Моят е при друг регистратор. Важното са първите 40 дни. До тогава собственикът още може да си го поднови по стандартния начин. Минат ли, запретвай ръкави :)
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Ако не е много фешън, сложи му един бекордър при татенцата за 18 долара и ще го имаш без да се дропва.
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Ами да, не е много фешън :D, за backordering не е ли по добре snapnames?
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Еми толкова. И аз от днес започвам да изчаквам един 75 дни. Моят е при друг регистратор. Важното са първите 40 дни. До тогава собственикът още може да си го поднови по стандартния начин. Минат ли, запретвай ръкави
ами така ще да е щом се стискате за $18, не случайно е измислена тази услуга
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Обаче не мога да разбера как ще стане без да се дропва домейнът?
При бекордър не се дропва домейна. Те регистраторите си знаят кое и как. Казвам го от личен опит, досега имам няколко бекордъра при татенцата.

Джони, за спаннеймс нямам идея, предложих татенцата, защото съм ги ползвал. Вярно, че не успяха да ми "вземат" biochim.com, ама за 18 долара - толкова.
 
Re: Изтичащ домейн 1&1

Аз досега поне 15 пъти съм се възползвал от бакордер при татенцата (за слаби домейни) и досега винаги са се дропили. Не се дропят, когато регистраторът на домейна са самите татенца. Тогава извъртат нещо и домейнът изобщо не влиза в pendingDelete. Но иначе се дропят, то си има утвърдена процедура.
 

Горе