Изчисляване на конкуренцията чрез Google команди?

За: Изчисляване на конкуренцията чрез Google команди?

Хах, недей по моето изказване да съдиш за важността на това KEI. Аз просто не съм навътре много и сигурно за това не съм го чувал. Иначе ти си решаваш.
А това OpenSiteExplorer.org аз го ползвам, дори си имам тулбарчето им и на всеки сайт ми излизат тия параметри техните.

... т.е. кой параметър се изключили от Гооглето
Според мен говорят за ПР 😉.

Според мен говорят за ПР 😉.

Хах, недей че сега като тръгне слуха ще става екшън 😀

Хах, недей по моето изказване да съдиш за важността на това KEI. Аз просто не съм навътре много и сигурно за това не съм го чувал. Иначе ти си решаваш. А това OpenSiteExplorer.org аз го ползвам, дори си имам тулбарчето им и на всеки сайт ми излизат тия параметри техните.

Разбира се. Мислълта ми е, че след като прочетох коментарите, за които ми подсказа bgkullinar, си дадох сметка за анализа (изчисляването) на конкуренцията и до колко има значение. Не, че няма да имам предвид нейния брой и KEI, просто си изграждам по-пълна представа и си адаптирам приоритетите. Иначе, и аз имам Chrome extension-а от SEOmoz да ми показва Domain Authority и Page Authority (не им ползвам платената версия на OSE все още). Работи ли добре Keyword Difficulty Tool-a за думи на кирилица?

Според мен говорят за ПР .
Хах, недей че сега като тръгне слуха ще става екшън

Абе, май говорят за анкор текста на линковете, ама де да видим... Засега само можем да предполагаме.

Аз пък гледам колко линкове от различни C клас мрежи имат. И редица други показатели 🙂

Абе, май говорят за анкор текста на линковете, ама де да видим...
Така се говори, но как точно променят влиянието му е загадка 🙂.

Back
Горе