Имам нужда от средства, предлагам услугите

• Автор Автор rumi9
  • Начална дата Начална дата

rumi9

New member
Здравейте, казвам се Румина и съвсем скоро ми предстои абитуриентски бал и във връзка с това предлагам следните услуги за да набера средства колкото мога дори и за краткото време, което ми остава.
Предлагам:писане на статии на английски и български и превод.
Цени не мога да определя, защото не вие а аз съм на зор.
Благодаря на отзовалите се. Имам epay.

Re: Имам нужда от средства, предлагам услугите

Всякаква тематика. Завършвам езикова гимназия, все още нямам портфолио, но имам уменията,а за цените наистина не знам.Незнам как вървят попринцип

Всякаква тематика. Завършвам езикова гимназия, все още нямам портфолио, но имам уменията,а за цените наистина не знам.Незнам как вървят попринцип

Здравей,
Първо искам да те поздравя, че се опитваш да си подсигориш бала със собствен труд.
Относно цените, за услугите ти предлагам да разгледаш други подобни теми тук и вярвам, че ще се ориентираш. Пожелавам ти успех!

Грешно си презентираш офертата.

Цени не мога да определя, защото не вие а аз съм на зор.

Някой може да ти даде някакви жълти стотинки и така да подбиеш пазара! Направи си едно малко portfolio,сложи примерни цени и така. Поне да имаш някакво начало.

Накратко:
1. Ако се справиш качествено, плащам по 3 лева на статия!
2. Статиите трябва да се придружени със снимки със свободен лиценз (ще го проверя).
3. Плащам за около 6-7 статии като за начало.
Плащам само ако статията е добра (не е копирана, не е прерасказана, няма проблем да е преведена).
4. Ако предложиш ШИТ си запазвам правото да не публикувам "произведението ти" и да не ти платя!
Ако имаш интерес, пиши ми на лични!

Back
Горе