KOBRETI New member 9 Ноември 2011 #2 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес мисля, че още няма RSS импорт
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес мисля, че още няма RSS импорт
S sdd New member 9 Ноември 2011 #3 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес E, кво тия да не очакват да го правим ръчно...ей калпазанска работа.
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес E, кво тия да не очакват да го правим ръчно...ей калпазанска работа.
KOBRETI New member 9 Ноември 2011 #4 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Еми, ако искат да ограничат спама, може и да не направят РСС импорт, че нали се сещаш какво ще стане - същото като във ФБ... Но предполагам все пак, че ще го реализират...
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Еми, ако искат да ограничат спама, може и да не направят РСС импорт, че нали се сещаш какво ще стане - същото като във ФБ... Но предполагам все пак, че ще го реализират...
cloxy Super Moderator Екип 9 Ноември 2011 #5 За: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес За: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Те дори нямат API за споделяне чрез GET заявка още. Според мен в началото с цел ограничаване на спама ги бавят тези неща.
За: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес За: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Те дори нямат API за споделяне чрез GET заявка още. Според мен в началото с цел ограничаване на спама ги бавят тези неща.
S sdd New member 9 Ноември 2011 #6 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Ти остави...аз даже не намирих бутон за публикация на статии...а не е като да не съм гледал...да няма някакви бъгове.
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Ти остави...аз даже не намирих бутон за публикация на статии...а не е като да не съм гледал...да няма някакви бъгове.
KOBRETI New member 4 Октомври 2012 #7 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Твърди се, че това може да публикува от РСС. Но е платено и не съм го тествал все още.
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес Твърди се, че това може да публикува от РСС. Но е платено и не съм го тествал все още.
borislav123 New member 4 Октомври 2012 #8 Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес KOBRETI каза: Твърди се, че това може да публикува от РСС. Но е платено и не съм го тествал все още. Увеличете... хм, 49 usd, тествах го, добре е
Re: Има ли начин за автоматичен импорт на статии от wordpress в Google plus за бизнес KOBRETI каза: Твърди се, че това може да публикува от РСС. Но е платено и не съм го тествал все още. Увеличете... хм, 49 usd, тествах го, добре е