Има ли SEO полза от Tynt Inside?

bialk

New member
Мисля да сложа един скрип на Tynt във форума ми. Посредством този мод, когато се копи-пейства от сайта ми Tynt ще поставя и обратен линк в пейстнатия материал. Възможно ли е това или е само реклама?

Re: Има ли SEO полза от Tynt Inside?

Със сигурност е възможно. Случвало ми се е като копирам нещо и да ми се пейства някакъв линк след текста. В началото си мислех че ослепявам 😀 но после осъзнах че е някакъв скрипт.
Чудя се обаче дали ще има ефект. То който иска да не линква, просто ще го изтрие.

Това е много добра идея. Някой сеща ли се как е реализирано?

Под Opera не работи. Предполагам номерът става чрез Flash, който има достъп до този буфер. Ще проуча нещата.

При всяко положение ще е два реда код. Хубаво ще е сами да си ги напишем и да не използваме готови услуги като тази.

Би трябвало да доведе до някой друг безплатен линк от начинаещи крадци, които не им пука много дали линкват и които не гледат много какво правят 😀
Със сигурност няма да навреди.
Но бих искал да си сложа само един код, без да се регистрирам в някви сайтове. Ако някой успее да го намери, моля да го постне тук. Аз нещо не мога да формулирам правилно заявката в гугъл че да открия такъв скрипт.

Направих си регистрация в Тинт и го изпробвах. Скриптът бачка и поставя линк към източника дори и при една копирана дума.

Код:
<script type="text/javascript">tyntVariables = {"ap":"Read more: "};</script> <script type="text/javascript" src="http://tcr.tynt.com/javascripts/Tracer.js?user=хххххххххххххх"></script>

Засега съм сигурен, че се прихваща събитие чрез атрибутите oncopy и/или onbeforecopy. Обаче как това събитие променя състоянието на clipboard-а още не ми е ясно. И да, не работи под Opera за добро или зло.

Back
Горе