SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Индексация на .eu домейни

4iko

New member
Здравейте,

Поздравления за добрия форум. :friday:
Нов съм във форума, както и в СЕРП, така че моля да ме извините ако пиша глупости ;)

Та по темата, въпросът ми е как се индексират в гугъл .eu домейни, предполагам че Г не ги приема с такава тежест както .com, но все пак... Всички смислени .com домейни на ключовата ми дума са заети :( единственото, което успях да открия е .eu или .net.

Мерси предварително!
 
Re: Индексация на .eu домейни

еднакво се индексират и класират всичките домейни :)
 
Re: Индексация на .eu домейни

ммм наскоро четах някъде, че гугъл взима с по-голяма тежест български сайтове с .бг отколкото с .ком например, защото искали да предоставят по-таргетиран контент към държавите... например ако има сайт Канали.ком и Канали.ен.гб и някой търси "Канали" във Кралството, първи ще покаже .ен.гб и т.н.... някакви ей такива неща, не си спомням вече къде го четох ...
 
Re: Индексация на .eu домейни

има нещо верно ;) наскоро едни познати имаха проблем точно с това... www.booking.bg не се виждаше от Англия и части от западна Европа...Гугъл просто ги игнорираше заради гео трафика. Те си направиха запитване и до централата им...като в последствие се наложи да си сменят домейна на www.booking-bulgaria.com , че да премахнат този сериозен проблем.
 

Горе