SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Индексиране на ключовите думи и фрази само по тагове. Какво да правя?

Re: Индексиране на ключовите думи и фрази само по тагове. Какво да правя?

Значи сегам....
Сложих да излизат по няколко сходни публикации под всяка страница, подмених сео плъгина с Platinum SEO, започнах да правя и подкатегориите но това ще ми отнеме време за да ги доизмисля ама до края на деня се надявам да ги скалъпя. :)
Въпроса ми е относно Platinum SEO... има доста нови за мен опцийки та бихте ли споделили така дали са добре направени настройките му или има още какво да се желае.

25qgaib.png


И още едно бързо въпросче само, относно категориите в блога... всяка статия да я прикачам само към подкатегорията или да я оставя и в главната категория и в подкатегорията. От една страна клоня към това да бъде закачена само към дадената си подкатегория, но пък от друга страна гледам един от другите ми сайтове (horses-bg.net) където всяка статия си е прикачена към главната плюс в по още поне една-две категории и така нямам никакви проблеми, сайта си се класира повече от добре (по всички важни за мен ключови думи които са над 30 на брой той си е в Топ 5). Та за това съм в дилема как да постъпя :)
 
За: Индексиране на ключовите думи и фрази само по тагове. Какво да правя?

За: Индексиране на ключовите думи и фрази само по тагове. Какво да правя?

Сложи отметка и на use noindex for sub pages, author archives, date based archives.
Няма смисъл да прикачаш, то така или иначе категориите ти ще са подкатегории на главната, каквото публикуваш в подкатегориите ще излиза и в главната
 
Re: Индексиране на ключовите думи и фрази само по тагове. Какво да правя?

Благодаря за съвета :)
Значи да разбирам ли, че с чиста съвест мога да си го оставя така:

noaw0h.png


Благодаря много на всички за съветите, направих всички корекции... сега започва дългото чакане :)
 

Горе