SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Инстралиране на блог

4iko

New member
Здравейте,

Искам да си направя блог, но не искам да ползвам blogger.com. Разглеждах Wordpress и ми изглежда подходящ за моите дев възможности, тъй като съм от дизайнерската страна на уеба.
Въпроса ми е дали сте срещали нещо ощ по-простичко, като за дизайнери, но с възможностите на WP. Попаднах и на http://textpattern.com/, но май не е за моята лъжица :(

Мерси предварително!
 
Re: Инстралиране на блог

от известно време ползвам Serendipity за блог система ... тук много от потребителите ще възкочат и ще кажат, че е най-добре да се използва нещо познато и доказало се като система (WordPress, Joomla, Drupal и т.н.) ... но аз съм по експериментите :)
CMS се държи доста добре, няма никакви ядове и със SEO friendly и всичко...има си доста mods и template...пак и по мое наблюдение лесно може да си си направиш дизайнче по свой избор
 
Re: Инстралиране на блог

За WP
Надявам се да се справя с него :) уикенда запрятам ръкави...
А как стои въпроса със сигурността и обновяването с по-нови версии, изобщо техническата подръжка ?

10х bgkullnar
 
Re: Инстралиране на блог

По това което чета за Serendipity ми се струва, че е точно като за мен :icon_thum
Ще го прегледам и след уикенда ще докладвам.

Мучос грацияс МАСТЕР !!!
 
Re: Инстралиране на блог

серен..дръндрън ползва смарти и за да направиш лелементарен хак трябва да пишеш функции простотии

wordpress е истината!
 
Re: Инстралиране на блог

за блог смятам че наистина wordpress е без конкуренция

а за CMS аз лично си харесвам modx
 
Re: Инстралиране на блог

За блогове съм много голям фен на Simple PHP Blog... само че по него има още супер мега много работа. Лично мен супер много ме кефи как е написан... всичко е толкова просто :)
 

Горе