Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

scoobydoo

Know you can!
Здравейте 🙂.

Време е за нов инструмент от мен 🙂. Запознайте се с Twin4o.

Само ще вметна, че вече ползвам друг домейн (tool4o.com), така че адресите на другите ми два тула (Uniq4o и Count4o) са сменени. Ще се радвам ако хората линквали към тях или букмаркнали адреса, да си обновят данните 🙂.

А Twin4o се ползва за определяне на уникалността на една статия (най-удобно с Auto режим) и също за откриване на места, които са я копирали (най-удобно с Manual режим). Мога да обяснявам още много, но ще ви оставя сами да го разучите. Ако има въпроси питайте.

Много ще съм благодарен на всеки, който докладва бъгове, размествания, браузърни несъвместимости и такива работи. Колкото и да са малки. Също предложения за бъдещо подобрение 🙂. Всичко, което кажете ще си го записвам във файл и когато седна да работя по инструмента, ще чета от файла.

Също ако някой от чужбина тества тула, ще е много добре. Искам за всеки случай да видя дали всичко е ОК там.

Поздрави.

Re: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

И този ли ще стане платен?

За: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

Работи много добре на Manual режим. При автоматичен при мен сменя много бързо резултатите и не мога да видя какви са те.

@westside
Възможно е да има платен вариант в бъдеще, който да е с повече екстри, но докато съществува такъв тул, винаги ще го имаи този безплатен вариант. Така че налазвайте спокойно 😛

@cloxy
Да, ръчния е удобен ако искаш да видиш резултатите. Автоматичния го направих с цел ако само искаш да видиш дали е уникална статията, без да те интересува къде е. Примерно си собственик на директория за статии или си купил статия и искаш да видиш колко е уникална. 🙂

Последно редактирано:

на автоматичен просто вади че имам 5 дупликейта ама не вади къде. По мое скромно мнение може и да не е толкова трудно да се добави

ръчен режим - проверява, като не открие ок, обаче като вероятно открива дупликейт ми вади само едно Loading на екрана. Чаках го няколко минути и пробвах няколко пъти - е не ще говедото. В края пак ми извади 5 от 10 т.е. наистина намира, но не ми ги показва

браузърът ми е хром в момента

Рогати, за кое говедо говорим? Задклавиатурното или ... ? 😛

BullBlogger, прав си. В Chrome и при мен прави проблем. Мерси че ми каза. Ще се заема. Във FF това го няма. Сега пробвах в Chrome, винаги всяка втора заявка не я зарежда, а дава Loading и я смята аз намерена. Много странно. Дори в Опера работи, тоя Хром не знам защо не иска. Записвам си да го проуча това.

А за другото нещо, дето каза, мислел съм си го като идея. Ще си запиша да помисля допълнително и по този въпрос.

scoobydoo, благодаря за инструмента. Имаш ли против да постна в твоята тема линк и към друг безплатен такъв инструмент?

Споко 🙂. Всеки има право да поства каквото си иска. Стига да не нарушава правилата на форума.

Ок, благодаря за инфото, още съм нов. Счетох че е редно всепак темата я отвори ти. Аз ползвам от вчера Unique Check, free seo tool to check article uniqueness , но не мога да разбера допълнителните опции какво правят. Та да питам собствениците на такива инструменти - теб и cloxy също май преди имаше такъв сайт: stopwords, punctuation chars - кви са тия и за какво са нужни? Обикновената проверка не е ли достатъчна?

P.S. Гледам нови екстри по форума , супер сте. постнах урл адреса articlespinner.eu/unique.html а то ми даде директно тайтъла на страницата 😀

Последно редактирано от модератор:

//оффф
Това премахване на stopwords е напълно грешно. Премахва някои ненужни думи, но то реално фразата става грешна и вече не намира резултати, въпреки че има такива. Така инструмента работи грешно. Аз лично не разбирам защо така са го направили.
//оффф

(Пиша офф, защото обсъждаме друг тул в момента, не моя. Да не се объркат хората.)

Последно редактирано:

Ясно, вече така ще го чеквам, с тия думи изключени. А тва със препинателните знаци за какво е?

Re: За: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

Re: За: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

Рогати, за кое говедо говорим? Задклавиатурното или ... ? 😛

То задклавиатурното винаги не ще да работи, тоя път и другото говедо не щеше нещо да работи

Ясно, вече така ще го чеквам, с тия думи изключени. А тва със препинателните знаци за какво е?

//офф
И него не ползвай. То премахва като гледам пунктуацията. Това е добре на теория, защото то и гугъл ги премахва някои, но от друга е и безмислено по тази причина. Но в този инструмент като гледам са го направили отново малко грешно. Примерно маха тирето и не го замества с нищо и така "най-висок" става "найвисок" и пак дава грешни резултати.
//офф

Днес го мъчих проблема с Chrome, но не се дава 🙂. Ще го мъча отново като преправям целия тул и го правя с ajax. Тогава се надявам да видя защо прави така. За момента съм сложил съобщение за Хром потребителите временно да ползват тула във FF, Opera или IE. Иначе оправих друг бъг междувременно. В IE не работеше бутона More results, но вече е ОК.

Здравейте.
Пуснах днес Twin4o 2.0 🙂. Има до голяма степен нов алгоритъм, също се ползват ajax и jquery. Вече се поддържа и Chrome. (Пълен списък с новостите има на страницата.)
Ще съм ви благодарен ако при откриване на бъгове ми пишете 😛
Поздрави.

Скуби, сложи си към всеки от туловете връзка към хоума, защото така всеки път си играя от адресбара да трия част от URL, за да ползвам някой от другите 🙂

За: Re: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

За: Re: Инструмент: Проверка на уникалност и намиране на копия - Twin4o

Скуби, сложи си към всеки от туловете връзка към хоума, защото така всеки път си играя от адресбара да трия част от URL, за да ползвам някой от другите 🙂
Да, още не е работено по каквато и да е била навигация или начална страница 🙂. И това ще стане. Аз съм си ги сложил в отметките направо и са ми на един клик разстояние и 3-те 😛.

Back
Горе