Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Зад повечето интернет магазини стоят фирми, които вече имат развита търговска дейност и със складови наличности и оналйн продажбите са един допълнителен канал за реализация. Има и такива, които работят на "фантомен" принцип - нямат фирма а имат договор с производител или вносител за ниски цени, при което слагат един надпис " с доставка до 3 работни дни" и го купуват/ доставят след което ти го препродават. Има и drop-shipping - но много рядко.
прави ми впечатление че има една сфера в БГ с дооста, ама найстина доста форми работещи е нея (само в екон има 2500 контакта). Еми никой от тия не иска да работи на дропшип с разбработен инет магазин.
Не знам дали е мързел или страх от интернет.
Накрая им казах, че с този манталитет е по-добре да отидат да продават тикви на пазара, за тях обикновено няма маркетинг, не се продават онлайн, няма нужда от снимки, описания и т.н.
От собствен опит: предлагам на фирма - директен вносител със склад на едро сътрудничество, като аз поема всичката работа по създаването, поддръжката и популяризацията на онлайн-магазин. Т.е. аз им осигурявам продажби, само че онлайн (верно май плашещо им изглежда). ...
е това изчерпва въпроса що бай васил не иска да почне да продава през готов инет магазин. 🙂Бай Васил - Големия е тъп ..
Не познаваш пазара, говориш наизуст.Пазаруващите по интернет са единици (моля не казвайте, че не е така, така е), възрастовата граница е много ниска и гео-таргета е 95% София.