Искам да се представя

BullBlogger

С рогите напред
Здравейте на всички,

сметнах, че като нов член е уместно да се представя на съфорумците и да поздравя собствениците и модераторите.

Много от вас познавам от блоговете и от вашите сайтове.

До момента не съм поддържал сайтове на български, но от миналата седмица ме изби чивията и реших да направя едно блогче за съвсем начинаещите в блогването.

И преди модераторите да ме баннат за спам държа да отбележа, че не само това е причината да се регистрирам в webmasterbg.org. 🙂

Крайно време е и аз да споделя нещо от наученото през годините, а и се надявам, че ще имам страхотната възможност да комуникирам с някои от бг специалистите в онлайн бизнеса, които виждам тук.

С пожелание за ползотворно сътрудничество
BullBlogger

(като нов член предполагам още не мога да пускам линкове, така че ще се въздържа и ще видите блога ми в подписа, когато това е възможно според правилата на форума)

Re: Искам да се представя

Добре дошъл във форума, BullBlogger!
Дълъг, безавариен и ползотворен престой ти пожелавам 🙂

Привет.
Добре заварил.

Като текст що не го пуснеш линка?

еми да не се сърдят модераторите, не ща да си мислят, че съм дошъл да оспамя с два линка и да си отида щастлив

блогът ми е потребителското име тук с инфо домейн

Здравей и дано се чувстваш добре тук. Пусни линка като текст

E, ти най-важната статия не си написал - как да връжем собствен домейн с блоггер.

даже видео съм направил ама ще го пусна утре, че днес се вдъхнових и направих видео как да изтриеш коментар като не ти се вижда кофата за боклук. В конкретния случай един ипотпал оптимист беше написал нещо ама много съдържателно

Браво, ама си много вежлив...ще си помислим, че кроиш нещо лошо. ;D

Браво, ама си много вежлив...ще си помислим, че кроиш нещо лошо. ;D

е просто съм лИбезен 😀

Не дотам любезен... Поне да беше дал връзки без nofollow, когато слагаш линкове към други сайтове. Не си научил един от най-важните уроци, а си се хванал да учиш другите.

Не дотам любезен... Поне да беше дал връзки без nofollow, когато слагаш линкове към други сайтове. Не си научил един от най-важните уроци, а си се хванал да учиш другите.

Приемам забележката. Нелюбезността е отстранена незабавно. Извинявам се за небрежността - по принцип всички връзки освен вътрешните са ми нофолоу.

Нямам идея какво печелиш от това, знам обаче какво губиш. 🙂

Отново се извинявам за небрежността.

Back
Горе