SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

И аз с въпрос за дублираното съдържание

jorfii

New member
Здравейте сайта ми е в сферата на услугите мисля да кача нормативни уредби от министерския съвет ей така просто за обем на сайта и да намирам работа на ботовете и тъй като това са официални документи не мога да променям текста им как ще се отрази това на сайта ми още повече че и други сайтове със същата насоченост са го направили.Самите нормативи са доста дълги така че мисля да ги постна донякъде и после да сложа линк ''прочети повече'' например към оригинала как ще се отразят и тези линкове?
 
Re: И аз с въпрос за дублираното съдържание

Общо взето сайта ти ще изглежда малко по-спамерски. Но зависи от много други неща дали ще има някакъв лош ефект. Както каза bgkulinar едното е възрастта. Други фактори най-вероятно са брой и вид на беклинкове, качество на останалото съдържание, количество на копираното съдържание и други. Общо взето, никога не е добра идея да имаш копирано съдържание на сайта си.
 

Горе