И LIDL печели от СМС-и

bgkulinar

Меринджей
Мнгого уважавана от мен верига, а днес попадам на тоя боклук: adds.mobimezzo.com/BG/70/

Сигурно трябва да избият ниските цени 😀.

Re: И LIDL печели от СМС-и

Мнгого уважавана от мен верига,....

Надявам се, че се шегуваш.

През 2011-а се очаква още един немски "гигант" Aldi да отвори своите магазини в България. Тогава битките за банани по 0.50 лв. ще са още по-зрелищни.

Надявам се, че се шегуваш.
Аз имам впечатление от Германия и Гърция. В БГ не съм пазарувал все още.

това не е организирано от лидл 🙂
Едва ли е станало без тяхно знание.

В Германия като влезнах в Лидл, вътре бяхме само Шри Ланка, Ангола и индийци. Няма майтап. Всичките им марки бяха "собствени" - кока-кола, шоколад, бисквити и тн.

Мнгого уважавана от мен верига,

Уважавана верига, това са най-долнопробните вериги в цяла Европа, с най-кофти стоките. В UK само, където няма изпражнения в Гърция съм слушал, че даже е по зле........ . АЛДИ и те са нямам думи......ама за нашата държава с нашите заплати и пенсионери са идеални!

Весели празници и внимавайте да не си изгубите децата в ЛИДЪЛ

Това май наистина не е на Lidl.
А иначе да го кажем, че Lidl e най-добрия от евтините магазини, или поне на мен ми допада. Има три четири вериги, Penny, Plus, Lidl и Aldi. Приличат на складове на едро, но пък са навсякъде и са много евтини. А ако пиеш само специален бленд Jack Daniels ходиш в супермаркетите, които имат 50 вида уиски и даже сливова ракия 🙂)

Мнгого уважавана от мен верига, а днес попадам на тоя боклук: adds.mobimezzo.com/BG/70/

Сигурно трябва да избият ниските цени 😀.

Шегуваш се...
Където и по Европа да съм ходил, от мултинационалните вериги като хипердолнопробни, даже и за мен като източноевропейско чадо са се набили Лидл и Пени.
Направо не схвщам какво уважаваш в Лидл - кашоните по пода ли, липсата на мърчандайзинг и рафтове, вечно обърканите етикети ли, клиентелата с чалми или студеното обслужване?

Кулинарче, да, без тяхно е 🙂
Брех, д**ба. Не знаех, че можеш да организираш игра от името на някой без неговото знание.

...клиентелата с чалми...
Хм, нек'ва дискриминация долавям. Имаш против вероизповеданието ми?

Последно редактирано:

Брех, д**ба. Не знаех, че можеш да организираш игра от името на някой без неговото знание.

Хм, нек'ва дискриминация долавям. Имаш против вероизповеданието ми?

Разбира се. Ти нямаш ли?

Подтекста на всички тези сравнения е, че стоките в тези магазини са предимно нискокачествени и съответно на ниски цени.

Евтиното и хубавото са в два различни магазина. 😀

Подтекстът ми е ясен. Начинът, по който се представя контекста, е обиден.

А относно качеството на стоките в Лидл, бих казал, че е най-доброто като съотношение към цената.

Хайде да не се пените сега за качество. Аз съм пазарил 2 години само в лидл преди 4-5 години и си бях по-доволен от алди примерно. Не виждам и чак такива лоши неща, а и в лидл си имаше оригинал и тяхна марка за доста от нещата. Няма какво да се заблуждаваме нормалните продукти в евтините вериги са по-добри като качество на една и съща цена с евтини неща от същият тип в скъпите вериги. Никой почти не пазарува в тенгелман, едека и други скъпи вериги изцяло. Купуваш си джака, школадите, паста за зъби и още 3-4 неща другите нямат кой знае каква разлика дали ще са от алди, лидъл или някоя скъпа марка.

Тази игра не е на Lidl. Тези същите преди имаха идентична игра с iPhone. За някакви смс-и става дума и олекване с няколко лева. А иначе не знам какво недоволствате от Lidl. Имало кашони по пода, студено било обслужването...Миналата година влизах в Гърция и магазина си беше перфектен.

Последно редактирано:

Последно с този офтопик:

Ти вярваш ли, че пиеш кола за 1 лв. 2 л, вместо истинската кока-кола? Да не бъркаме понятията - евтин за стоки с тяхната марка, което няма нищо общо с истинските марки! Малко са продуктите, които ги има в Лидл и в друг магазин и са драстично по-евтини. По-скоро ги поддържат, за да не останат само със свои стоки.

Сигурно има и неща, които си заслужават, но чак пък качествени...а и защо да конкурират сами себе си - Кауфланд е под същата шапка.

Всеки да си пазарува където си иска, щом му харесва Лидл - Лидл, щом не му харесва - магазини много. 🙂

Back
Горе