Какви карти ползвате?

Какви карти ползвате?

• Нямам карта

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    42
  • Poll closed .

nbsp

New member
Анкета за популярността на дебитните и кредитните карти сред населението на WebmasterBG.

Re: Какви карти ползвате?

Имам и двата вида, и предполагам, че този отговор ще преобладава, въпреки че първите четири гласа оборват това ми предположение. 🙂

Последно редактирано:

Нямам кредитна, защото не работя никъде и нямам доходи 🙂

ако ти трябва можеш да си извадиш срещу залог на депозит. депозитът може да е дори скромна сума от сто лв. прави се договор за залог със заверка при нотариус. не помня колко струваше но беше дребна сума.

Visa Classic, 250$ лимит (минилалния лимит). Друго не ми трябва.

VISA Electron от Централна Кооперативна банка. Нещо не ми я прие в godaddy последния път и май ще я сменям с някаква друга..

Visa Classic от FIB - приема я на всякаде, Фейсбук, Наме.ком, Годади, Гоогле, ПейПал (тези на 100%, от опит)

Хм, а защо няма отговор "Непълнолетен съм и имам дебитна карта". Допреди близо година аз бях така 🙂

И VISA Electron от ПИБ приемат навсякъде, а таксите са по-ниски.

Навсякъде? В google adwords така и не успях да валидирам.

И на най-големият си враг не му пожелавам да влезне в кредит. За това само дебитна карта 🙂

Всъщност да ползваш кредитна карта въобще не значи да си на кредит постоянно!!! Иска се само "малко" финансова дисциплина, и от кредитната карта може дори да спечелиш, имайки предвид бонусните схеми на различните банки.

Back
Горе