SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво става с Google PR?

Re: Какво става с Google PR?

Този сайт още показва но само на някои от сайтовете. Може би за тех има някакъв кеш, който ползва, а за въведени за пръв път показва n/a. Поне така предполагам де: http://www.prchecker.info/check_page_rank.php

Едит: @irgy.net
Да живее MozRank :D. И без това ми е по-висок :D
 
Re: Какво става с Google PR?

И при мен е така при повечето, но на два сайта си стои.
 
Re: Какво става с Google PR?

Слава Богу, че го има и при вас този проблем. Аз пък си помислих, че ми налагат ново наказание два месеца след предишното... :)
 
Re: Какво става с Google PR?

Нищо му няма на пейдж ранка. Просто гугъл спряха https://toolbarqueries.google.com/search? ,на който са базирани повечето външни инструменти за измерване и хеш алгоритъма за заявката. След няколко часа ще ви го докажа :)
 
Re: Какво става с Google PR?

при мен си работеше и си работи.

моята версия:
g2apple.jpg

просто са решили че ако си отчетат линка, който са поставили на главната към apple.com ще им скочи PR от 9 на десет. A google не иска това :)

Затова всички дейности свързани с измерване и установяване на PR са преустановени до второ нареждане ... :-D
 

Горе