Какво става с Google PR?

Re: Какво става с Google PR?

Днес си сложих "PageRank" на Hrishikesh Kale - за Хром - и показва доста правилно спрямо старите данни; като че ли само на някои сайтове вътрешните страници не ги хваща и дава n/a.

[минутка за реклама]
Можете да си следите промените по PR-a съвсем акуратно от wms-tools.com 🙂
[/минутка за реклама]

Всъщност начина за проверка на PR претърпя няколко промени през годините, но този е първия, който тотално отряза старите варианти.

Да сте чули някакви новини по темата? Не попадам на никаква смислена информация. Чудя се какво да правя, за да си подкарам сайта за ПР или просто трябва да чакам развитието на нещата.

При мен не се забелязва такова нещо 🙁
.......Бтв вчера имаше ъпдейт🙂

Какво имаш предвид под "за да си подкарам сайта за ПР" ?

Бтв вчера имаше ъпдейт🙂
Имам сайт, който досега беше Multiple PageRank Checker, но в момента не върши за две пари работа, а не мога да намеря информация какво точно е променено и дали има промени или само са спрени сървърите. В моя сайт са заложени около 20 ІР адреса, от които досега теглеше информация и може би трябва да ги сменя с други, но не ги знам. 3/4 от подобните сайтове, които проверих не работят в момента, но някои все пак извличат инфо отнякъде. 😕

diabolic.bg, по-рано в темата драго написа как се оправя проблема
bulram, сериозен ъпдейт си беше:

Прикачени файлове

• wms-tools.com_pr_updatesw.jpg
    wms-tools.com_pr_updatesw.jpg
    11.8 KB · Преглеждания: 0

diabolic.bg, по-рано в темата драго написа как се оправя проблема
Прегледах цялата тема два пъти, но никъде не видях да е писал Драго (освен, ако това не е Сеолаб). Само че неговото решение не знам как да ми свърши работа. Ако го опитам като адрес, получавам 403, а не знам къде и как трябва да го поместя в скрипта на файла, който извлича данните. Зле съм с програмирането за съжаление. 🙁

Повиках на помощ неволята и по метода на пробите и грешките го оправих.

mlazarov, благодаря, че ме накара да се върна напред в темата!

Някой ползва ли SEO Book Toolbar (http://tools.seobook.com/seo-toolbar/)? Още не са си оправили PR и се налага да използвам Google toolbar, който обаче не ми харесва. Трябва ми нещо в браузъра просто. Има ли вариант да оправя ръчно настроките и SEO Book-a да взема данните от сменения адрес?

Пробвай SearchStatus. Много е удобно и не заема цял тулбар място, а може да се лепне дето си искаш. А има и много други полезни неща, които се вадят от меню, а не заемат място. Супер е.

Пробвай SearchStatus. Много е удобно и не заема цял тулбар място, а може да се лепне дето си искаш. А има и много други полезни неща, които се вадят от меню, а не заемат място. Супер е.

При мен SearchStatus нещо непоказва PR , неработи. При вас има ли този проблем...с Firefox 7 съм.

Мерси, Скуби! Отлична препоръка.

@wood май наистина при теб е заради версията на ФФ, защото при мен си е ОК.

При мен SearchStatus нещо непоказва PR , неработи. При вас има ли този проблем...с Firefox 7 съм.

2011-10-10: ver 1.38 -

Google PageRank fix, Firefox 9 compatibility

Ъпгрейдни си версията и няма проблем аз сега ъпгрейднах и вече е пушка.

Сега всичко е наред, ъпгрейтнах и ОК. 🙂

в смисъл ъпгрейд на SearchStatus или на Firefox до 9-та версия, щото аз съм с 7 и пак не работи

Ъпгрейтнах само SearchStatus ...иначе съм си с Firefox 7.

Back
Горе