Как да защитя Minecraft server от атака на ботове Pardigm

Tunjay Deniz

New member
Значи От скоро имам публичен сървар на минекрафт и влизат некви нубове и искат да станат Admin.Когато им откажа някои от тях започват да вкарват ботове с прокси ип и само таварят сервера и накрая крашва.Моля дайте някакъп плъгин за да дащитя сървара Мс презварително 🙂

За: Как да защитя Minecraft server от атака на ботове Pardigm

Имаш 2 варианта:

1. По-мощен сървър с мрежови карти удържащи по-голям трафик (разбирай гигабити)
2. Хардуерен firewall , който да блокира flood / dos атаки

при всички положения ти трябва един 10к + лв.

Има правилен начин и евтин начин, правилния е в посоката на s1yf0x, макар че ме съмнява популярността на сървъра ти и нуждата от гигабитов трафик.

По-евтин и зависи от уменията ти може би по-прост начин е да си направиш един скрипт да ти следи SYN заявките, когато те flood-нат флудващите ip-та ще се отличат много лесно с хиляди може и милиони такива. Така можеш да ги следиш и автоматично да създаваш правила в iptables да ги блокираш за известно време.

Re: Как да защитя Minecraft server от атака на ботове Pardigm

AntiBot - Admin Tools - Minecraft Server Mods - Curse - Това не би ли свършило някаква работа? Нищо не разбирам от Майнкрафт, дори не съм го и пускал някога, но след кратко търсене ми изскочи линка

Дори с По-мощен сървър с мрежови карти удържащи по-голям трафик не ми помага ,защото те спамят в чата и заемат празните места в сървара така ,че истинските хора не могат да влизат а и не мога да си го позволя все още по мощен сървар ,защото не печеля нищо от сървара за по напред може

Ако сървъра ти просъществува до "по-напред". При малките game servers това е положението, в зародиш ги разсипват от SPAM и FLOOD докато се откажат, поради липса на средства. С по-мощен сървър ще има повече празни места за истински хора. Това, което ти е дал Мастер-а като решение се отнася до това да не влизат ботове, които да играят изкуствено.

Back
Горе