Как да изкарам сайт от sandbox?

uni-web

Banned
Здравейте приятели преди три месеца пуснах сайт за co.uk на клиент и незнайно защо г. го захвърли в sandbox моля за малко съвети или някой ако има някаква идея как мога по скоро да го изкарам от там 😕

Re: Как да изкарам сайт от sandbox?

http://www.google.com/search?hl=en&...cts=1271598813088&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Сайта ти има към стотина беклинка и пр1-ца...
Търсенето по-горе ползва ключовите думи от тайтъла на началната ти страница. 😉

Еееее мен мерси най-вероятно днес е станало не го бях проверявал. 🙂

🙂 ами 5 пъти вече ми изкара страниците и пак ги вкара в индекса си но , чесно днес вече не го бях проверявал бях се отчаял вече и за туй реших да си попитам 🙂

Една силно радикална идея за изкарване от сендбокса е да паркирате домейн в седо. Досега каквото съм паркирал там - баннато/дропено е излизало в индекса до месец.

Разбира се, това няма как да стане с клиентски сайт, освен ако не преместите сайта на друг УРЛ.

Една силно радикална идея за изкарване от сендбокса е да паркирате домейн в седо. Досега каквото съм паркирал там - баннато/дропено е излизало в индекса до месец.

Разбира се, това няма как да стане с клиентски сайт, освен ако не преместите сайта на друг УРЛ.

Някаква идея защо се получава така?

Идея си нямам и го открих съвсем случайно. Обаче щом изкара weightlosshow.org - джебъкс темплейт сайт, значи действа.

А противно на всяка логика, паркиран домейн пру Гугльо изчезва напълно от индекса.

Back
Горе