SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

signboard

New member
Здравейте, искам да си махна кредитната карта от акаунта във ФБ, обаче там пише че мога да я махна само ако добавя нова.. видях че има и замяна на основно разплащателно средство да е купон, добавям купон и посочвам него като основно средство за плащане, след което мога да изтрия картата, дали е така? Не видях обаче дали мога да заменя основното разплащателно средство със пейпал?

Забравям си акаунта логнат, и тук на компютъра някой неразбиращ си е купил кредити за игри на мой гръб, за 80$ през картата.

Ако някой знае начина какъв е, моля да сподели.
Благодаря ви!

Забравих, също пише че мога да я изтрия ако си закрия акаунта за реклама, но не намерих от къде,за сега само спрях рекламите да не се показват, но това не е достатъчно явно.
 
Re: Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

Прати е-мейл на ФБ с молба да ти махнат картата. Мисля, че друг начин няма.

Супер гадно е някой да ти хаби парите от картата.... особенно пък за ФБ игри
 
Re: Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

трябва да си закриеш акаунта в системата за плащания и става :)
ТОчно това прочетох и аз, но ме върти в омагьосан кръг, нарочно не е юзер френдли и с елутам из страниците.
Би ли споделил къде точно да ида да го закрия този акаунт за рекламите?
 
Re: Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

Ок, видях го, нарочно е с малки букви и е заврян там, а не е в менюто в ляво.
Но се притесних че пише "Сигурни ли сте, че искате да закриете профила си? Това е необратимо действие." звучи ми като закриване на профила ми изобщо във фейсбук. Явно ве само за рекламния профил. Е ако го закрия сега, дали ще мога да си открия пак? Че е написнао така, все едно никога повече няма да мога да пускам реклами :) .

Все едно някой ми казва "Ако си спреш акаунта, никога повече няма да те приемем за клиент отново и да ти взимаме парите" :)
 

Горе