Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

signboard

New member
Здравейте, искам да си махна кредитната карта от акаунта във ФБ, обаче там пише че мога да я махна само ако добавя нова.. видях че има и замяна на основно разплащателно средство да е купон, добавям купон и посочвам него като основно средство за плащане, след което мога да изтрия картата, дали е така? Не видях обаче дали мога да заменя основното разплащателно средство със пейпал?

Забравям си акаунта логнат, и тук на компютъра някой неразбиращ си е купил кредити за игри на мой гръб, за 80$ през картата.

Ако някой знае начина какъв е, моля да сподели.
Благодаря ви!

Забравих, също пише че мога да я изтрия ако си закрия акаунта за реклама, но не намерих от къде,за сега само спрях рекламите да не се показват, но това не е достатъчно явно.

Re: Как да махна кредитна карта от ФБ акаунт?

Прати е-мейл на ФБ с молба да ти махнат картата. Мисля, че друг начин няма.

Супер гадно е някой да ти хаби парите от картата.... особенно пък за ФБ игри

трябва да си закриеш акаунта в системата за плащания и става 🙂
ТОчно това прочетох и аз, но ме върти в омагьосан кръг, нарочно не е юзер френдли и с елутам из страниците.
Би ли споделил къде точно да ида да го закрия този акаунт за рекламите?

Ок, видях го, нарочно е с малки букви и е заврян там, а не е в менюто в ляво.
Но се притесних че пише "Сигурни ли сте, че искате да закриете профила си? Това е необратимо действие." звучи ми като закриване на профила ми изобщо във фейсбук. Явно ве само за рекламния профил. Е ако го закрия сега, дали ще мога да си открия пак? Че е написнао така, все едно никога повече няма да мога да пускам реклами 🙂 .

Все едно някой ми казва "Ако си спреш акаунта, никога повече няма да те приемем за клиент отново и да ти взимаме парите" 🙂

Back
Горе