Как изкарвате хляба си ?

Re: Как изкарвате хляба си ?

Трудно и предимно без интернет. 😀

Интересно ми е колко от вас се изхранват изцяло благодарение на интернет 🙂

Дефинирай "изцяло благодарение на интернет"? 🙂
Мисля, че повечето тук се занимават професионално с нещо в IT сферата. Разбирай изхранват се от интернет. 😉

Последно редактирано:

Дефинирай "изцяло благодарение на интернет"? 🙂
Мисля, че повечето тук се занимават професионално с нещо в IT сферата. Разбирай изхранват се от интернет. 😉

Дефиниция : хора които предлагат услуги като сео, уеб девелопмънт и уеб дизайн или имат доходоносни сайтове :–)

Сериозно, има ли някой чийто хляб зависи примерно от класирането му в гугъл ? 😀

Фирмата, за която аз работех, зависеше много то това. Миналата пролет ги наказаха и изгубиха доста парички и до момента не могат да се възстановят. Аз ги напуснах малко преди наказанието, обаче ми остана в CVто. Тоя портал беше от трима съдружници и около 15 човека програмисти и маркетинг екип. Портала беше, за сравнение на цени и съществува от 97 година. Не знам сега колко човека работят, само че е въпрос на време да приключат изцяло дейност. Най-тъпото е че вина за цялата работа, носи един от тримата шефове и всички останали хора от фирмата знаят много добре. После бяха наели най-голямата агенция за SEO, но и тя не можа да им помогне, въпреки супер промените, които направиха.
Собствен сайт, от който да се изхранвам не съм имал, но имах такива, които ги ползвах като мое си порт фолио, за да ме вземат на работа, или като консултант.

Интересно ми е колко от вас се изхранват изцяло благодарение на интернет 🙂

Аз се изхранвам изцяло благодарение на интернет. Обаче не ям много, тъй че не е трудно. А хляба също го изкарвам лесно. Слагам в машината за хляб брашно, вода, яйца, мая на прах, сол, захар и т.н. После натискам копчето, чакам 2-3 часа и вадя хляба.

П.П. И рецептите за хляб си ги вадя от интернет.

На 80% си вадя парите за хляба от нет-а.

Язе 'ляп не ям, нито пък пуша.

Онзи ден си писах СиВиТо за пред Гугъл, прочетох го и си казах: 'Такъв прекрасен човек не трябва да работи' ;D

Бизнеса ми е 100% зависим от интернет, но не толкова от дейностите специфицирани по-горе.
От скоро станах суровоядец, ако си суровоядец няма да умреш от глад ако се загибиш в гората, а и в Интернет.

Основни особености при суровоядството:
- човек се засища от много, много по-малко храна в сравнение с блюдоманските си години;
- зимата не чувства студа, отпада нуждата от много разходи за отопление и зимен гардероб;
- с течение на времето го хваща синдрома на крокодила - забравя, а и няма нужда да яде всеки ден;

50% от интернет 50% ф2ф. От интернет идват малко от онлине търговия. Малко от дизайн, хостинг, предпечат (книги, постери, годноли, трансперанти). От хора, който искат да имат интернет в офисите си и да им работят сървърите. От всичко по малко. Не съм сам (и в главата). Все пак някой трябва да организира нещата. Ориентирал съм се към изнасяне на бизнеса в интернет, малко късно но по-добре късно отколкото никога. Просто сам съм си виновен. Пурвият ми зблъсък с интернет беше през 1997-8 не помня точно. Подлъгъха ме да се включа в така модерното нещо IRC (не че го имаше тогава). Всичко започна от един приятел, който ме помоли да разцъкам едно IRCD и писането на TCL-s за така наречените eggdrops и emech. Просто толкова години съм се занимавал от любопитство и за изучаване на нови и нови неща, просто не съм гледал на него като комерсиално средство за изкарване на пари. Както са казали хората "Човек каквото сам си направи никой друг неможе да му го направи"

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: T_K

Back
Горе