Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.
Ако искам да гледам филми онлайн срещу абонаментно заплащане как мога да го направя?
Гледах във войо ама те нямат нито един от популярните и хубави филми, само някои от по-непопулярните.
Влязох в няколко известни сайта като netflix и hulu ама все казват че било само за САЩ.

За: Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

Сключваш договор за абонамент с някой, които има акаунт в замуунда и си гледаш филми легално онлайн от България.

Ето за това ти трябва договор в който да опишете, че той е носител на всички авторски права и ти предоставя филмите си за гледане срещу абонаментно заплащане.
Предоставя ти копие от договорите си с 20ty century fox, Paramount Pictures, Private и други с надпис вярно с оригинала и подпис.

Не знам в кой квартал си, но защо не провериш какво предлагат местните интернет провайдъри. Например моят доставчик, Онлайн директ, има 121 канала, от които някои са филмови. Не мога по-точно да кажа, защото ползвам само интернета, но им гледах рекламните диплянки преди време. И това би ми струвало само 6 лв отгоре на сегашната цена.

Това е изстрел в десетката дори ще го запиша в топ 10 на най-добрите реализации. Сайта е страхотен и е единствения за филми легално онлайн в България.

Това е изстрел в десетката дори ще го запиша в топ 10 на най-добрите реализации. Сайта е страхотен и е единствения за филми легално онлайн в България.
Кой от двата? 🙂

Re: За: Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

Re: За: Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

Слаба работа са тоя войо. Много малко филми. Поне тези които виждам и показват. Едва ли имат и други. А другия сайт пък е само за български.

@cicano
Не мога да го отворя. Препраща ме към google.com.

За: Re: За: Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

За: Re: За: Как може да се гледат филми легално онлайн от България?

Слаба работа са тоя войо.

Слаба работа ма с мноо реклами. Да рекламираш нещо което няма добър асортимент няма голям смисъл-така и така няма да дойдат много повече кинти. Чудно ми е всичкото това рекламно време ако го бяха продали дали нямаше да спечелят повече :🙂

Back
Горе