Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Не съм склонен да повярвам. Какво трябва да прави дадена фирма за да отдели по 50$ за клик ами то и наркотици да продава пак няма да може да си ги избиие. Също ако генерираш от 5 импреси 50 $ дечицата на Г. 100 % ще проверят сайта, а едно от условията им е да имаш достатъчно количество и качествена информация а с кликаемоста бих се обзаложил че сайта ти е от 1 макс. 2 страници. Реално най-скъпо платените думи, за които ми е плащано до този момент са от 2,5$.
А това, че някои си играе да прави сайтчета за 10, 20 ст. на клик – явно нищо не разбираш, защото да правиш сайт поне за мен не е да стана милионер. ЗА МЕНЕ ДА СЪЗДАВАМ САЙТОВЕ Е УДОВОЛСТВИЕ. Създаваме неизмеримо чувство да виждам как със всеки изминал ден посещенията растат и 1000$ не биха ми заменили тези чувства.
Мене общо взето не ми пука… но всъщност ако се замислиш какво направи ти ? Ами влезе във един форум и написа искате ли да изкарвате един милион от адсенс вижте аз успях правя хилядарка.
Общо взето влезе да се изфукаш или да провериш тез такива бала ми ли са за да ми се хванат.
Ако ти наистина правиш това и си решил да помагаш на колегите, а не само да се фукаш тогава би трябвало да споделиш – ключови думи, оформление на сайт и прочие. Ти не казваш нищо казваш само СЕО. Ами колега вярно е, че колкото по-голяма конкуренция толкова по-високо заплащане, но при цена на клик от 30$. 100 посещения са 3000$ това прави на месец (30 дни) по 90 000, а от тук на година 1 080 000. Не гарантирам за правилни сметки ! Но за тези пари може да си направи ама най-добрата СЕО кампания и да излезе на първа страница и да си носи посещения не от по 100 души а от десетки пъти повече.
Ако си готов да спорим нека да видим АДЖАБА тези американци толкова ли са прости и ядрени ракети ли продават по интернет ?
Ето дай подробности за твоя “златен” проект и ако успееш да ме убедиш било тука или на ЛС ще ти се извиня официално пред всички.
От това което съм обсъждал с други adsense потребители,получаваме между 60-80% от даден клик,защото са правени такива експерименти и ако беше както казваш,за да има такива,които получават по 50$-60$ за клик,значи някой трябва плаща по 600$ на клик!!А това вече ми изглежда невъзможно.