Как се изместват резултати от youtube, vbox?

combatsambo

New member
Имам следния проблем. Оптимизирам сайт, който няма почти никаква конкуренция, даже бих казал никаква. Само, че има клипове във ютуб и вбокс, които са със заглавия съответно с ключовите думи с които оптимизирам сайта. Да разбирам ли, че не може да се избутат те и моя сайт да излиза преди тях, или се лъжа?

Re: Как се изместват резултати от youtube, vbox?

Може, правил съм го с няколко други клипа, но трудно. Зависи колко е популярно клипчето и колко е линквано от други сайтове, както и от сайта ти разбира се, и какво се търси 😉

Аз имах в предвид, дали резултат към сайта ми да излиза преди клип, а не мой клип преди клип от ютуб 🙂

Ако говориш за този сайт, който си мисля, изчакай още малко да има ефект от линковете които и аз съм ти ударил, и ще си №1 😉

Да, трябват още линкове и ще изпревариш клипчетата от vbox.

И една офтопик препоръка, ще си позволя,
защо не махнеш думата "Начало" от title на индексната страница 😉

Да, трябват още линкове и ще изпревариш клипчетата от vbox.

И една офтопик препоръка, ще си позволя,
защо не махнеш думата "Начало" от title на индексната страница 😉
Много трудно, особено, ако се ембеднати на доста места. Всичко което е в src= се отчита като линк.

Много трудно, особено, ако се ембеднати на доста места. Всичко което е в src= се отчита като линк.

Това не го разбрах, не претендирам за обяснение, просто отчитам моята некомпетентност по въпроса ...

Предложението ми беше за: <title>Начало - Ключова фраза</title> да се махне думата "Начало"

Това го направих, а само за началната страница или за всички?

Другите биват, просто си помисли за ключовите думи, по които биха те търсили - примерно на "Видео" ти е "Видео галерия ..." title, по-скоро някой би търсил "видео клипове ..." в Google отколкото "галерия" в такъв смисъл могат да се прегледат 😉

Това не го разбрах, не претендирам за обяснение, просто отчитам моята некомпетентност по въпроса ...

Предложението ми беше за: <title>Начало - Ключова фраза</title> да се махне думата "Начало"
Имах предвид изместването, не тайтъла. Съветът ти е правилен.

Не го мисли ще го прескочиш. Клиповете излизат напред, но с малко повече текст и линкове ще си го миниш като пернишки голф бугати 🙂

Много странно, но за два месеца, няма и толкова съм хванал ПР 3, първо място по важната ключова дума, след клиповете, които са два на брой и излизат на първо и второ място, след мен са форуми и сайтове, които са адски популярни и има много информация за ключовата дума в тях. Явно добре съм се справил. 🙂

Back
Горе