Капча за WP

miraco

New member
Предложете някоя добра капча за WP, в момента темата има капча на Гугъл но за повечето спам ботове това не е проблем и масово си спамят.
Но ме интересува някоя капча която ви сте пробвали и има ефект.

Re: Капча за WP

имаш recaptcha и това не помага ?

Да, и не помага...спам за страх от обяви. Сайта е за обяви и се принудих всяка обява ръчно да я добавям. За това търся някоя капча или скрипт който да блокирва ако някой се опита да публикува повече от две обяви една след друга.

Каквато и капча да сложиш, няма да спре спама. Все пак има полу-автоматичен спам, има и услуги за разбиване на вяскаква капча с помощта на индийци (както споменаха по-горе).

С тази капча нямам никакви грижи.

това е тази с въпросите, но има програмки, които събират информация от потребителите си и правят база с такива въпроси. рано или късно ще се разпространи и това

С тази капча нямам никакви грижи.

Свалена, качена и активира...и не се показва никъде.
Трябва ли да махна старата recapcha.
Как да я извикам?

Свалена, качена и активира...и не се показва никъде.
Трябва ли да махна старата recapcha.
Как да я извикам?
По принцип си се активира с активирането на плъгина. Пробрай с махането на рекапчата.

Махнах рекапчата и пак нестава, тя самата рекапча е вградена в темата. Новата капча се появява само на страницата с регистрация, а на публикуване не се появява. Някакви идеи защо е така?

Аз отдавна се преборих с проблема с помощта на Ajax Fancy Captcha . Много добра капча според мен и вероятно ще работи добре и на сайт за обяви.

• Like
Реакции: wood

Махнах рекапчата и пак нестава, тя самата рекапча е вградена в темата. Новата капча се появява само на страницата с регистрация, а на публикуване не се появява. Някакви идеи защо е така?

Вероятно трябва да редактираш темата, така, че да ти се добавя и в страницата с публикация 🙂

Тази капча има ли плъгин за уордпрес, или трябва да се добавя ръчно в кода на темата?
Малко помощ ако може за вграждането.

Регнат ли си? Ако искаш да се появява и на регнати, трябва да барнеш настройките.

Регнат ли си? Ако искаш да се появява и на регнати, трябва да барнеш настройките.

И като регнат и без да съм регнат пак не се появява в темата...все още се ровя из файловете да видя какъв е проблема.

Свалих си Ajax Fancy Captcha но нещо немога да я инсталирам. Качвам файловете в темата слагам кода в страницата ...но нейзлиза. По точно иконките не се показват в рамката.
Дайте едно рамо...

Последно редактирано:

При мен работи. Може би трябва да изтриеш кеша

9acd31ab.png

П.П Упс. Объркал съм сайтовете.
П.П
Код:
<input type="hidden" name="recaptcha_response_field" value=""/>
това си стои в кода още

Последно редактирано:

Става въпрос за този Сайт, в публикуване на обявата капчата се появява посредата на страницата, а в контакт е на мястото си но и в двете капчи не се появяват иконките вътре.

Back
Горе