Картичка?

Re: Картичка?

Аз бях изненадан миналата година, когато от eukhost получих тениска. За пръв път получавам нещо от чужбина. 🙂
На мен ми е доста малка, добре ли са на на 100кг човек да пратят M?! Но мацката ми спечели една безплатна тениска. Пък и на подарен кон, зъбите не се гледат. 😉

Е, поне да беше снимал картичката. И с два линка към едно УРЛ какво целиш? По-висок ЦТР?
Някаква параноя те гони напоследък ми се струва??
Аз съм част от световен заговор срещу теб 😀
Ето за да не разсърдя кулинаря ...
13069_1290738993063_1367901657_30827924_44590_n.jpg

13069_1290739953087_1367901657_30827934_5014092_n.jpg

Аз бях изненадан миналата година, когато от eukhost получих тениска. За пръв път получавам нещо от чужбина. 🙂
На мен ми е доста малка, добре ли са на на 100кг човек да пратят M?! Но мацката ми спечели една безплатна тениска. Пък и на подарен кон, зъбите не се гледат. 😉
Много приятно ме изненадаха. Картичка по пощата от интернет фирма?? Другите пращат по мейла, а тези са си направили труда 🙂

Последно редактирано:

🙂 Изненадата, приятната изненада е хубаво нещо.
Лятото си купих един скрипт, уж беше от щатите. За някакви смешни пари беше, не повече от 40-45 долара. Хората ми пратиха писмо по пощата от Сингапур (бяха платили 1.5 долара за него) вътре с разни магнитчета и рекламни стикери. Имаше и спешни "тайни телефонни номера" за съпорт. Предлагат и ако имаш проблем, да им изпратиш мейл с описание на проблема и час в който е удобно да ти се обадят , много яко 🙂

Някаква параноя те гони напоследък ми се струва??
Аз съм част от световен заговор срещу теб 😀
Ето за да не разсърдя кулинаря ...
Не ме гони параноя. Просто когато пишеш за нещо, особено като е нахакано с два афф линка, е добре да покажеш какво са ти пратили. Иначе непредубедените ще си помислят, че го правиш само за линковете.

Винаги съм харесвал подобен тип отношение, въпреки, че лично аз не съм получавал нищо. Ето това се нарича маркетингова стратегия, явно специалистите им си знаят работата, понеже това им гарантира още повече клиенти, но малко фирми си правят подобен труд, да изненадат клиентите си за празниците 😉

Такова отношение според мен е често срещано от страна на сериозните фирми. Преди около 8-9 години се пробвах в една афилиейт програма. Сайта май се казваше Ал постерс или нещо подобно. Няколко дни след пускането на програмата на мой сайт в акаунта ми се появиха някакви сериозни продажби и комисионни от сорта на около 200$ което беше абсурдно. Оказа се, че е техническа грешка за което от фирмата ми се извиниха. Мислех, че с това се е приключило, но какво беше учудването ми когато след две три седмици получих по пощата пратка не помня от дали не беше от Англия, един огромен тубус и вътре имаше един огромен постер 100х130 см. с репродукция на картина на Салвадор Дали и придружително писмо с извинения за грешката и причиненото неудобство.

Последно редактирано:

Ето това е... всеки обича да си го глезят. Аз лично много харесвам да се глезят онлайн клиентите с офлайн наградки.

Back
Горе