Кликате ли на реклами на колеги

Кликате ли на реклами на колеги

• Винаги

Votes: 4 8.9%
  • Никога

Votes: 16 35.6%
  • Понякога

Votes: 25 55.6%

• Общо гласове
    45
  • Poll closed .

wood

Senior Member
Водим един спор с колега, колко тук във форума кликат на реклами в сайтове на колеги в този форум.
По точно, влизам в подписа на някой колега от форума, разглеждам му сайта и на излизане вместо да ударя червеният хикс, чуквам на някоя реклама в сайта му за изход.
Вие как постъпвате в такъв случай?

Последно редактирано:
Re: Кликате ли на реклами на колеги

Ами то хубаво ама каква е гаранцията, че няма да кликна на реклама на друг колега?

Ще докарам 2 стотинки на единия и ще взема 5 от другия. Аз не виждам много смисъл от подобна "помощ". В края на краищата има си лайк бутони и бутони за споделяне по социалки и т.н.

Ако сайтът на колегата ми хареса толкова много има много други начини да му помогна наистина - не един и два чужди сайта имат линкове от мои сайтове просто така

Спорът е не че кликайки на реклама аз ще му докарам няколко цента, а дали ние го правим това...без значение по каква причина. Не всички сайтове имат лайк бутон или +1.
Осъзнавам че кликайки на един, взимаш от друг...🙂
Винаги когато взимам хост например или нещо друго купувам се старая да мина през някой Афф линк на колега от форума, а не директно да отида на сайта който предлага услугата.

Последно редактирано:

Винаги когато взимам хост например или нещо друго купувам се старая да мина през някой Афф линк на колега от форума, а не директно да отида на сайта който предлага услугата.

това е съвсем друго нещо, аз също купувам през линкове на колеги защото те наистина продават и си вършат работата като продавачи, най-малкото знам, че мога да разчитам на съвет или съдействие от тяхна страна.

Откровено казано не искам да навлизам в спор по тази тема - не виждам нещо градивно, до което можем да достигнем. Не призовавам към линч за кликане по реклами на колеги - просто не го правя и изтъкнах мотивите си защо.

Ако въпроса е дали кликам с цел да му помогна, отговора е не. Ако въпроса е дали се е случвало да кликна на неговите реклами по друга причина, сигурно се е случвало. То каква помощ е като ще похабя парите на рекламодателя. Най-много в тази насока умишлено да разгледам всички реклами и да им дам шанс да ме привлекат с нещо. Ако проявя интерес към някоя, тогава ще цъкна. Но много рядко правя и това.

Аз кликам, но не защото е колега или нещо подобно, кликам ако прочета нещо полезно, някаква статия например.
Повечето предполагам това предпочитат от безсмисления лайк.

На реклами не, но винаги гледам да мина през афф линк за покупки.
В тая връзка, на втория сайт долу имам афф с амазон. Ако купувате нещо от там, минете през моя афф. 🙂

Дай ибей, амазон много скъпо.

Ибей е труден със афф програмите. Два пъти кандидаствах и двата пъти отказаха.😡

че те имат ли афф?
не съм знаел - ще го проверя за кво иде реч.
иначе съм 'ЗА'

Избягвам по какъвто и да било начин да кликам на реклами от адсенс. Дори и нещо да ми хареса от тях, си копирам линка и така отварям рекламата. Мисля, че не е много желателно да се цъка на рекламите им, след като и аз ги показвам по сайтове си. Може да е малко параноично, но не ми се рискува 🙂

някъде има ли таблица (доста голяма ще да е) на средните цени за популярни думи и фрази в Адсенс / Адвордс?

щото аз всеки път трябва да налучквам златното сечение

от друга страна ако знам че думата е конкурентна и ще донесе на колегата колкото за 1 бира - що да не кликна за 1 биричка

Действам като потребител, ако ме е заинтересувало нещо тогава кликам.

Back
Горе