SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ключова дума Christmas

bgkulinar

Меринджей
За да не спамим повече в темата за статса на Уикипедия, пускам нова.

netsurfer каза:
Избрана е ключовата дума, платформата, остава домейн и линкбилдинг,
трябва ни малко уникално съдържание и това е ;)
Домейнът е купен christmas-cafe.com, платформата както се сещате е Уърдпрес. Хубавото е, че след последния ъпдейт, сайтът има: PR3 на home page и четири други страници, който вероятно е фейк, но ще е по-лесно за линк ексчейндж.:D

Не че има някакво търсене, но сайтът излиза на първо място по търсене на Christmas cafe. Все пак е добро начало :p.

Сега по-важно е да разберем, кой има желание да се включи в начинанието, с какво и как ще делим прходи/разходи. Предлагам който има желание да се включи да даде своето виждане как да направим нещата.
 
Re: Ключова дума Christmas

Прочети темата, линк към която съм дал в предишния си пост. Иначе с две думи идеята е да се съберем отбор юнаци, да бутаме заедно един сайт и за Коледа/Christmas да станем милионери.:)
 
Re: Ключова дума Christmas

Идеята е толкова амбициозна, че чак се влюбих :) Хвърлих едно око на топ 100 за коледа в Гъгъл и ми се зави свят. Понеже съм си "кирка бясна" в света на сео, естествено, не мога да си позволя да давам акъли, но пък като изкушен в уеб спокойно мога да си позволя да ви пожелая успех от сърце! Ако реализирате този проект, това ще е вероятно най- големият бг успех в нета. Чакам с нетърпение развоя на събитията. Кажете, когато стартира, за да можем да го дигваме и стъмблим (поне в това и новобранците могат да помогнат :D) Успех!
 
Re: Ключова дума Christmas

Като се уточнят нещата /кое, как/ ще пием по бира. С контент не мога да участвам, но с няколко 6-ци за коледа предполагам ще мога да помогна.
 

Горе