Кой беше този филм дето...

scoobydoo

Know you can!
... през нощта докато спиш те заменят с твой двойник и така постепенно всички ги замениха. Влизаха им през носа с нещо ... Като разбраха ги беше страх да заспят заради това хората. После от лошите като видеха нормални хора ги сочеха с пръст и викаха много странно, така че да чуят останалите и да ги хванат.
Само това помня...
Догледа ми се този филм, но не помня как се казва.
Моля, ако някой може да помогне 🙂

Последно редактирано:
Re: Кой беше този филм дето...

Вероятно става въпрос за "Invasion of the Body Snatchers" (Похитители на тела), имащ няколко версии, първата е от 1956 още 🙂

Ще използвам и аз да питам за един филм - някой да се сеща за филма, дето Стивън Сигъл бие всички лоши;-)

Да използвам темата и аз да питам за един филм, че не мога да се сетя как се казваше, търсех го но като не му знам името и не го намирам.

Ветеран от Ирак е затворен в една лудница, където го пъхаха в кутия в стената за трупове и като беше вътре той виждаше/оказваше се във бъдещето.

Да използвам темата и аз да питам за един филм, че не мога да се сетя как се казваше, търсех го но като не му знам името и не го намирам.

Ветеран от Ирак е затворен в една лудница, където го пъхаха в кутия в стената за трупове и като беше вътре той виждаше/оказваше се във бъдещето.

Ако мислим еднакво ''The Jacket''🙂

Айде и аз да питав във филмовата тема 🙂

Имаше един филм, за съжаление го гледах по някаква кабеларка и не бях хванал началото.

Та в него ставаше дума за 2-ма военни: американец и виетнамец, които бяха останали сами в джунглата (от различни страни на "барикадата") и се дебнеха по горите тилилейски, стреляха се, слагаха си капани, а в края на филма се оказа, че са на едно и също парти по случай на годишнина от края на войната т.е. стари ветерани оцелели. Ако никой не се сети - живи и здрави 🙂

Уморихте ме с вашите въпроси, но това, което прочетох днес, просто ме съсипа:

smokeonthewater.png

Back
Горе