SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кой вариант е по-добър?

H1pNoTiC

New member
Чудя се кой-вариянт е по-добрият. Например ако имам сайт който все още никъде не фигурира в търсачките, по простата причина че не е добавено цялото съдържание в него... как ще е по-добре да постъпя? Когато добавя всички статии тогава да го добавям към паяка или по-скоро на един среден етап, за да може да се вижда че има нови неща от време на време?

Очаквам вашият коментар
 
Re: Кой вариант е по-добър?

аз лично бих го напълнил и тогава, с едно сайт мап-че и хоп паячетата да го полазват.Другия вариант обаче също е интересен понеже с постепенното пълнене може да индикираш по-голяма активност на сайта
 
Re: Кой вариант е по-добър?

Не препоръчвам добавянето на който и да е сайт в търсачките и по специално Гугъл, откакто след едно добавяне попаднах в сендбокса за 6 месеца.

Добавям в директории и линкове, а пък паяците си свършват работата. Но за да добавяш по директории, трябва все пак да имаш съдържание.
 
Re: Кой вариант е по-добър?

то зависи от сайта. Ако може да фукциоира, без да е направен до край, става. Иначе, съм съгласен, че не е нужно да се добавя в гугъл. Той сам ще си го намери.
 

Горе