SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

lipa

New member
Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница. Питам понеже имам една страница от близо три години, всеки ден почти качвам по нещо ново и интересно, но за сега немога да събера и 300 човека. Как става събирането на хора харасващи страницата кажете някоя тъпекост ако може, че съвсем се отчаях, видях тук имаше тема в която за 2 дни набират по 1000 човека.
 
Re: Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

За таргетирани фенове - с реклама.
 
За: Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

За: Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

Фб страницата би трябвало да е допълнителен инструмент към сайт нали? Та развиваш си сайта, а фб феновете идват сами малко по малко. Ползваш фб страницата за поддържане на огъня.
Ако вземем за пример този форум, не мисля че е проблем на собствениците за нула време да направят феновете от 400 на 4000 ама не го правят защо ли?!! ;D
 
За: Re: Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

За: Re: Кой е най ефективния начин за добавяне на реални хора в Facebook страница.

Имаш ли ФБ бадж на сайта?
По-рано имах, но вече не. Ако разбира се под "бадж" разбираш джажата дето може да се поставя лайк за страницата и се виждат снимките на поставилите "Харесва ми".
 

Горе