Кой иска да подкрепиме Мастера за Мюзик айдъл ?

Re: Кой иска да подкрепиме Мастера за Мюзик айдъл ?

Какви са тея сбирки между другото? Само митове & легенди слушам 😎
Не са митове и легенди. А самата истина.🙂 И на тези сбирки са само яки хора, в смисъл много забавни и готини. Давам гаранця за това. 🙂

А ние ще си го хванеме Мастъра на система на някоя сбирка и ще му дадеме кураж, бате не бяхай от хубавото. 🙂 🙂 🙂

Какви са тея сбирки между другото? Само митове & легенди слушам 😎

Сбирки на неанонимните алкохолици лъжещи хората че съществува такова нещо като SEO.

А вие отворковци... кой от вас ме е чувал как пея а? а ? А? Знаете ли какво медно гласче имам... като подкарам и ... "Градил Илия килияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя" 😉 Направо съм бот. Иначе Лили добре си дошла за дует, направо се чувствам звезда. Тва прожектори тва онова, жик так, а у 🙂

А от вас: "Кой не скача е..." 😉 сами попълнете липсващата думичка

Готово решено там сме с МасТера! Тва Градил Илия, Тва 6 Кокошки, нищо няма да им оставим!
А къде са тея сбирки? Варна, София, Санта Клара? Жени пускат ли? Или само по двете ОО-та на Google? 🙂

Готово решено там сме с МасТера! Тва Градил Илия, Тва 6 Кокошки, нищо няма да им оставим!
А къде са тея сбирки? Варна, София, Санта Клара? Жени пускат ли? Или само по двете ОО-та на Google? 🙂

Където дойде има сбирки... най-хубавите са в София щото тва шопите не са като нормалните хора... 🙂

Където дойде има сбирки... най-хубавите са в София щото тва шопите не са като нормалните хора... 🙂
a те хора ли са 😛 😛 😛

Аз предлагам на следващата сбирка да отидем в караоке бар за една генерална репетиция.

Айде де 🙂 И аз го казах 🙂
Ама преди това да пием по 5-6 питиета, че да ми дойде музата...

Айде де 🙂 И аз го казах 🙂
Ама преди това да пием по 5-6 питиета, че да ми дойде музата...

Че те нали за това са сбирките, аз да не съм се объркала нещо, да не вземете с нещо СЕО-МЕО да ме занимавате ... 😱

мастъре, челната страница на изкуството ще и лепна едно голямо твое видео ако отидеш да пееш! Агитация ще направим, Румито е агент във Вивател, ще ти открием и кратък номер за СМС-и

Скачам и аз съм ЗА 🙂

Че те нали за това са сбирките, аз да не съм се объркала нещо, да не вземете с нещо СЕО-МЕО да ме занимавате ... 😱

Последния път аз раздавах визитки... как не ме наби някой незнам 😉

Мастъре, голям дебют ше направиш, ще пращам смс-и за вас с Лили 🙂

Лили, радвам се да видя друга женка във форума, започва да става по-цветно и уютно 🙂

Направо ми дай на мен един тилифон от тия скъпитееее и да пращат направо на него да гласуват за хазната на групата 😉

Лили, радвам се да видя друга женка във форума, започва да става по-цветно и уютно 🙂
Да, бе! Само ни нарушихте гейското спокойствие 🙂 😛

Не ги е срам...

Иииий, айде сега, знаиш какво хубаво ще ви стане, с Румито ще ви слагаме туршия зимъска, ще варим ракия, цветя ще засадим в саксии, ще ви подреждаме джаджите в чекмеджета никога да не можете да ги намерите, ех ...

Иииий, айде сега, знаиш какво хубаво ще ви стане, с Румито ще ви слагаме туршия зимъска, ще варим ракия, цветя ще засадим в саксии, ще ви подреждаме джаджите в чекмеджета никога да не можете да ги намерите, ех ...

омъжи се за мен 🙂

"Да."
Ще се явим на Айдъла като Дует Ритон!

УРААААААААААААААААААААААААААААААА значи тази вечер ергенско парти... ех колко е хубаво човек да си има и повод... а не редовното, последния 28ми Февруари за 2008ма...
Само някоя гад тука от форума да не реши да ни накичи с реклами за айдъла... аз ще си взема един голям плакат с надпис: "novini.bg" ... примерно... 😉
btw дай като ще сме дует, поне да е нещо по-брандабъл и да продаваме след това... примерно ebook на тема: "Как се става супер звезда с писане по форумите" 🙂 Примерно дует с името: "Смелите съпрузи" 🙂

УРААААААААААААААААААААААААААААААА значи тази вечер ергенско парти... ех колко е хубаво човек да си има и повод... а не редовното, последния 28ми Февруари за 2008ма...
Само някоя гад тука от форума да не реши да ни накичи с реклами за айдъла... аз ще си взема един голям плакат с надпис: "novini.bg" ... примерно... 😉
btw дай като ще сме дует, поне да е нещо по-брандабъл и да продаваме след това... примерно ebook на тема: "Как се става супер звезда с писане по форумите" 🙂 Примерно дует с името: "Смелите съпрузи" 🙂
Хахаха, то ще е достатъчно да обявим ексклузивни права на изпълнението ни във Вибокс, да делим рекламите с тях и отиваме на Хаваите (да ти подреждам чекмеджетата разбира се) 😉

Back
Горе