SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кой кой е ?

Kalin4y

ORM / SEO
Такава тема имам във всеки форум :) пък и повечето тук се знаем въз основа на темите и коментарите, които пускаме във форума.
В тази тема нема да споделим по няколко думи за себе си, че така или иначе форума се очертава като "SEO сборище" ... нека не сме си чужди :) Всеки е свободен да сподели, каквото сметне за добре :)
Да започнем първи:

ммм...Калин Василев на 21 от Пловдив. Активно се занимавам със софтуерно тестване и управление на качеството на софтурни и уеб проекти. От близо две години като страничен бизнес (дейност) развивам SEO усулугите и в последно време предимно SEO консултациите. Имам си екипче от няколко човека и заедно развиваме дейността на www.SEO-Bulgaria.Info
Другата информация я давам при поискване :p


П.П. тази тема от вида asl pls ... всякаква друга интерпретация ще се счита за античатърска :)
 
Re: Кой кой е ?

Айде аз да съм следващия:
Кирил Владимиров от Пазарджик. 17 години. Занимавам се с Web Development вече две години. Заклет OpenSource, бира и футболен(разбира се) фен. Заработвам от време на време като Freelancer. От скоро взех да нагазвам и в SEO. Но ми е рано да се нарека SEO специалист или нещо от тоя род.
 
Re: Кой кой е ?

Аз съм Руми, на 32 години. Живея в София, но съм бургазлийка :). Обичам да се ровя в нета, да пия вино, бира и уиски. Обожавам котките. Влекат ми фитнес, степ аеробика, йога. Не ям месо. Готвя с голям кеф. Не обичам домакинската работа. Открих правенето на сайтове преди малко повече от 2 години и от тогава съм тотално пристрастена. Зодия рак. 164 см, 50 кила, 90-63-90. Имам гадже :). Емоциаонална съм и твърдоглава. Не обичам да се състезавам, обичам да споделям. Блондинка по душа :)
 
Re: Кой кой е ?

Имам гадже :).
E, с това изречение попари надеждите на мъжкото парт от населението.

Като ще екхибираме публично, да кажа и аз нещо за себе си. Пламен/36/Sf (не се сдържах за ASL протокола). Интернет-пристрастен, минен инженер по образование, тенекеджия по душа (поетите ша ма раберът). В нета се подвизавам от 10 годинки (поклон пред динозаврите като Oggin), а професиoнално повече от 4. Със SEO се занимавам по няколко мои проекта и един като външна поръчка. Не обичам чалга, което не ми пречи на няколко ракии да се друсам под звуците на кларнет, нещо като бели-денсинг. Иначе яко хеви метъл, алтернативен рок (Пинк Флойд), класическа музика само, когато чувам музиката, спорт не понасям и разбира се, средно добър готвач.

Мразя сутрините след препиване. Явно застарявам...
 
Re: Кой кой е ?

Наско, на 21 от Пловдив.
Хляба (че и луканката) си изкарвам като дизайнер, принт предимно. Със СЕО се занимавам като хоби, колкото да пия по една корона от време на време
Музика предимно прогресив хаус слушам, но в колекцията си имам жанрове които изненадват всички които ме познават. Чалга мразим твърдо. :)
 
Re: Кой кой е ?

33, София.
Фен на теми: Море, дайвниг, скутери, вкусно хапване, вино, веселби, 1:1.
Маркетинг по образование. Милионер по призвание. :) Работя само по мои web проекти.
 
Re: Кой кой е ?

Ами да се впиша и аз ;)

Казвам се Иван, на 30г. от Пловдив. По образование съм инженер-технолог в областта на виното и пивото. Понастоящем професионално се занимавам с биричката :p Пристрастен съм към авиацията - няколко години активни парашутни скокове и малко моторно летене. С Web започнах да се занимавам преди около година. Разработвам www.pivovari.com който е единствения сайт в България засягащ малцовата и пивоварна промишленост.
 
Re: Кой кой е ?

Хайде и аз :) Казвам се Яицазимитпо лъгуг ... опа ... Огнян , на 37, щастливо неженен, но вече под угроза . Русенец по рождение , бургазлия по душа (10 години живях там и не съм засичал Руми нито веднъж) и софиянец по наказание (8 години мъка, в град далече от вода :-( ) Инженер и юрист по образование (и двете висши си ги купих при това евтино).
По цял ден се мотам в нета, фрапиращото е че даже изкарвам пари от това. С които пари се издържам , а харча мнооооооого ... за всякакви глупости. Не обичам да се занимавам с милиони неща наведнъж, но все така се случва и се оказва че дори е успешно. Много от Вас ползват услуги на фирми в които участвам (и дори не предполагат) и моля ако случайно са доволни да знаят че нямам абсолютно никаква вина за това.
 
Re: Кой кой е ?

Константин, на 29, от Казанлък. НЕ се занимавам с уеб дизайн и СЕО :)

Работя, в конструктивен отдел на фирма произвеждаща хидравлични изделия и в сервиз за мобилни джаджи и компютери, като идеята е да остане само второто.

Имам 10-20 сайта, правени за познати, както и мой, от който си докарвам някой лев. Та така де... това ми е само и единствено хоби, запълване на свободното време.

В и-нет се мотая от около 10 години. Слушам това, пия по малко, не пуша.
 
Re: Кой кой е ?

Георги Илиев, Бургас, 19 години.
Бира. Цици. Интернет.
/* бъзикам се за циците ... не съм цицоман. Но определено обичам жените (наистина, не само секса с тях но и комуникацията */
Рок. Хард рок. Рилли Хард Рок.... Метъл (пауър, прогресив, спийд, симфоник)
Металика. Богове.
Интернет.
Пари (липсват).
/* за останалото не се бъзикам :) */

Приятно ми е...
Офф: // със Руми и Мастър сме съграждани очевидно, Оггин... добри думи каза, и с него сме съграждани значи :) //
 
Re: Кой кой е ?

Аз съм Мирослав на 21 години от гр.Елхово. Маниак съм на тема автомобили. Имам автомивка :) а през свободното си време се заниманам със сайтовете си. Не печеля много, но съм щаслив :) Във вашият форум попаднах съмсем случайно от adwords реклама. От 10 години компютъра ми е начин на живот. Пуша много, пия малко :) За SEO още немога да кажа, че се занимавам, но се опитвам :). В общи линии това е.
 

Горе