SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кой хостинг провайдър да избера?

tricky

New member
Извинявам се предварително ако звучи прекалено елементарно:) Рових доста из нета, но се обърках от толкова инфо, а и липсата на знания в тази посока още повече затруднява избора. Става дума за блог като стартов проект, а след време информативен сайт от рода на http://lifestyle.ibox.bg/ , от които евентуално да се печели..:)
Познат ме посъветва да се насоча към CBOX.biz,(предлагали най-доброто на най-добрата цена) но като гледам пофорумите май няма кой знае колко техни фенове. Оставам с впечатление че Superhosting.bg са по-добри... Какво ще ме посъветвате? В cbox трафика е неограничен, което предполагам е плюс....трябва ли да заложа на това или има и по-важни критерии?
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

Трафика за стартов проект едва ли трябва да ти е основен критерий. За споделен хостинг ли говориш? Моите лични пристрастия са за FColor - http://fcolor.bg ,бърз и полезен съпорт, един от най-добрите центрове в България, независим от доставчици, добро отношение. Но аз съм техен клиент, съответно пристрастен.
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

За CBOX не мога да ти кажа нищо конкретно. Относно СуперХостинг, до момента съм страшно доволен. И ХостБългария, не са никак зле а и цените за това което предлагат са доста занижени. Аз препоръчвам тези 2 хостинг-а, като се обосновавам. И при двата съм нямал проблеми с видимостта и имат добър съпорт който ми е съдействал досега винаги, при какъвто и да било проблем, било от моя или от тяхна страна. А това което си описал, че желаеш да правиш, мисля, че и най-евтиният вариант на тези хостинг компании би ти свършил страхотна работа.
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

какво означава споделен хостинг?
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

балгодаря за отговорите..и в анкетата, която гледах горните имаха доста гласове:)
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

Еми Virosss, затрудняваш ме, честно казано:))) Не съм наясно, но предполагам, че ще е споделен....каква ще е разликата?
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

Еми повечето хостинг планове които предлагат компаниите са споделен хостинг. Тоест на една машина хостват няколко сайта, което си има някой недостатъци, но не са фатални ;) А и за нас по обикновенните потребители, по-добър вариант е шаред хостинг, отколкото да си имаш собствен сървър ;) че тогава и за администриране трябва да се мисли ;) А така... съпортчето и при проблем към тях. Пък и това е доста по евтин вариант, да не говорим, че за твоите нужди, не е необходимо да наемаш сървър да речем.
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

о да, нямам такива претенции:)) За сега искам да покрива нуждите ми и да е на добра цена, разбира се:)
 
Re: Кой хостинг провайдър да избера?

Важно е колко ще товари твоя сайт. Ако скрипта е тежък споделения хостинг не е решение. Ако е лек superhosting е ОК, но пък ако искаш няколко домейна на един хостинг най-добри за мен (за БГ) са hostbulgaria.com
 

Горе