Колко време се чака за получаване на ПР от Гулето

lipa

New member
Вече 1 месец чакам да получа ПР от Гоце ама нищо и полвина. Колко време трябва да мине обикновенно за да присвой сайта ПР . Все пак ще уточня, че сме купили 5-6 линка с пр5 та даже и пр6

Re: Колко време се чака за получаване на ПР от Гулето

Трябва да има ПР ъпдейт. Февруари мина, значи следващия ще е лятото някъде.

За: Колко време се чака за получаване на ПР от Гулето

ми освен да "фърлим" по един боб и да сложим по 5 лева на масата. 18-ти юни 🙂

Най-много до два месеца след пускането трябва да хване, ако не значи имаш проблем.

Най-много до два месеца след пускането трябва да хване, ако не значи имаш проблем.

Ако използваш The GooglePray META Tag би трябвало за по-малко от 2 месеца да хване

за молитва към ГОЛЕМИЯ незнам ама сега вече със сигурност знам, че и на празна страница се хваща ПР... и то висок:
http://spamhuntress.com/

за молитва към ГОЛЕМИЯ незнам ама сега вече със сигурност знам, че и на празна страница се хваща ПР... и то висок:
ПР 5 :clap:
Пък вие се трепете да правите сео...

ПР 5 :clap:
Пък вие се трепете да правите сео...

Пичове, какво общо има PR-a със СЕО-то? Или друго яче казано, ако наливаш линкове към празна страница, то тя ще получи PR, но това е далеч от СЕО оптимизация...

Пичове, какво общо има PR-a със СЕО-то? Или друго яче казано, ако наливаш линкове към празна страница, то тя ще получи PR, но това е далеч от СЕО оптимизация...

Frik => според някой хора точно това е SEO, и е много разпространено това, с наливане на линкове, купуване. И точно по тази причина могат да се видят празни страници, страници, сайтове без никакво полезно съдържание, но иначе с висок PR и на челни позиции в Гугъл, защото някой "SEO Оптимизатор" ги е "налял" с линкове! А това как се пише страница/статия, правилното използване на алт и тайтъл на снимките, използването на h1, h2 - това клони към нула и "SEO Оптимизаторите" не ги харесват. Стига се до там, че даже и не се използва Meta Description.
Разбира се, с това нещо не мога да се съглася, но ето цитат от едно мнение, как се прави SEO оптимизация.

Всички останали фактори като алт на снимка, болдване, накланяне, h1, h2 ... h6 са фактори, чиято тежест клони от минимална към нулева. Meta Description и meta keywords ги отписвам тотално от списъка.

Всичко останало е набавянето на външни линкове от авторитетни и релевантни страници.
За да съм коректен трябва да отбележа, че този цитат е взет от темата в този форум: Има ли кой да помогне на начинаещи в On-page SEO? и е написан от w1ck3dgam3 в неговото мнение

Frik, да не пропусна и да отбележа, че с наливането на линкове се целят 3 неща: 1 - изкачването на страница/сайт на челни позиции в Гугъл, 2 - покачването на PR, и като следствие на това и третата цел, 3 - продажба на линкове заради висок PR.

Последно редактирано:

Аз не свързвам PR с SEO. Въпроса е, че ми беше супер любопитно как страница/домейн без никакво съдържание все пак има PR. Поне някой филтър да беше минал ама не.

Back
Горе