Колко пари могат да се вземат ?

Статус
Not open for further replies.

vasetokb

New member
Искам да Ви попитам за сайт за филми.
Става дума за сайт с над 2100 качени филма с околко 2-3 к посещения средно на ден със домейн платен за година напред и пейдж данк 3.
Според Вас на колко се оценява този сайт :coversbg.eu
Благодаря !

Re: Колко пари могат да се вземат ?

След няколко репорта към блогър - нищо.

За: Re: Колко пари могат да се вземат ?

След няколко репорта към блогър - нищо.

😀 има дна група маскирани купувачи, на чийто оферта никой досега не е успял да откаже. Купуват всичко - сайта, домейна, лаптопа, стационарния компютър, etc.

За: Колко пари могат да се вземат ?

За: Колко пари могат да се вземат ?

Явор Колев ще ти го купи за доста пари. Ако искаш да ти дам мейла му да се разберете?
Такава оферта ще ти предложи, че ще го дадеш веднага 🙂

Просто ме интересуваше колко може.
Не искам да го продавам ,а за информация.
Сайтове като този 1000 в БГ има.

Просто ме интересуваше колко може.
Не искам да го продавам ,а за информация.
Сайтове като този 1000 в БГ има.

Филмите на твоя сървър ли са?

Филмите на твоя сървър ли са?
Ето от тук е стрийма putlocker.com

Този тип сайтове са непродаваеми. Криеш се добре. Изнасяш базата в хостинг в страна, в която не обръщат много внимание на авторскире права(Русия, Китай, Виетнам ми идва в главата на първо четене). Защитаваш си домейна добре и прибираш колкото можеш докогато можеш. Ако се уплашиш много изоставяш всичко и това е.

Последно редактирано:

1во си в нарушение на ТОС-а на гугъл. Ще ти затрият сайта без да им мигне, стига да получи няколко репорта.
2ро това, че има десетки сайтове като този, не значи че няма точно ти да пострадаш и да отнесеш плувката.

Казах ти по-горе. Сайта в момента не струва нищо поради следните причини:
1) Ползваш eu домейн без прайвъси, всеки ползвал интернет повече от 10 минути може да разбере името ти, както и от кой град си.
2) Ползваш услуга от гугъл, която може да бъде преустановена във всеки един момент
3) Слагаш си главата в торбата с подобен род сайтове.

Та, ти си прецени

Вземи го зарежи сайта утре другия ден може да ти се случи същото каквото се случи с мен.

Вземи го зарежи сайта утре другия ден може да ти се случи същото каквото се случи с мен.

И на теб какво ти се е случило?

Re: За: Колко пари могат да се вземат ?

Re: За: Колко пари могат да се вземат ?

Какъв е проблема с подписа ми?
Няма никакъв проблем с подписа ти. Просто там съм отговорил какво ми се случи заради един скапан сайт за филми.

Нещо излязохме от темата.Писах просто ей така за инфо ... ако може модератор да локне темата , явно на всеки в устата му е ГДБОБ.
Лека вечер !

....... явно на всеки в устата му е ГДБОБ.
Лека вечер !

Най-вече на модераторите 🙂. синтезирам пълния отговор на въпроса ти според по-напредналите в интернет бранша:

Сайта не струва нищо поради три приничи:

1. Използваш домейн, който не може да бъде поне малко защитен с Privacy , поради условията за ползване на домейни .EU
2. Използваш хостинг, от платформа чийто правила за ползване не позволяват такъв тип съдържание, т.е. след няколко репорта сайта и аудиторията му изчезват
3. Подобен тип сайтове според тълкуванието на прокуратурата са противозаконни и във всеки един момент си потенциален обвиняем.

Все пак сайта струва, толкова колкот можеш да му вземеш като цена. Някой по-нахакан хлапак ентусиаст може и да го вземе, но не забравяй, че бюджетите на такъв тип инвеститори са прекалено тесни.

Темата се заключва!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе