Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
🙂 Нета ми е 6+ нямам оплаквания единственния ми проблем е с evn но мисля че един добър юпс би го спестил, иначе за една година надали се сабира и час без нет и като уплоад е много добре мисля че нама да има проблеми. За реално ip доплащам 6 кинта на месец.
Ъплоад скоростта със сигурност ти е едно 100 пъти, ако не и повече по-бавна от СуперХостинг/ИСН/ФКолор и др. утвърдени.
Тия 6 Мб/секунда дали са ъплоад ? 🙂
Ами 6 мб. в секунда мисля няма да му е проблем има и по големи канали.
Питам защото искам да се посъветвам с някой.
Би трябвало да е ОК за 7-8к уникални потребители на ден. Ако имаш пик натоварвания в определено време на деня, може и да бави малко, но това е ако имаш много картинки.
По скоро тук уникалните не играят толкова колкото импресиите. Предполагам 20к+ импресии правят, като минимум.
По сериозния проблем е Uptime на машината. Няма как да го гарантираш.
Повечето сериозни дата центрове имат по 2 Интернет канала. Някои имат захранвания от 2 различни трафопоста. По-добрите имат генератори (но мисля, че не всички имат генератори).
Отделно сървърите са специални. С по 2 захранвания. Hot Swap/RAID дискове. Т.е. ако изгори захранване машината продължава да работи. Ако си скапе диск машината пак си работи.
Една такава машина почва от 2 бона нагоре. Ако си вземеш едно РС за 400 лв пак ще върши работа. Ама ако се скапе нещо, докато го оправиш си долу.
🙂 Нета ми е 6+ нямам оплаквания единственния ми проблем е с evn но мисля че един добър юпс би го спестил, иначе за една година надали се сабира и час без нет и като уплоад е много добре мисля че нама да има проблеми. За реално ip доплащам 6 кинта на месец.
И за финал и аз да спамна темата с един въпрос:
Някой по-запознат може ли да каже как вървят цените в момента за колокация за 1U за месец (ориентировъчно)?
Има неща които не си заслужава да буташ на VPS или нает сървър и в същото време не стават за споделен хостинг. Било то голяма ДБ, много трафик, много CPU и малко приходи или каквото и да било.