Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
да. за различни определено го докарват. MSN напоследък ми държат много близки до гугъл позиции(относително де не абсолютно) на доста от сайтовете които следя обаче Яху е тотално не в час. Нищо общо нямат просто с другите две.Няма зависимост между Яхо и Гугъл - Г да те дропи надолу защото имаш добри позиции в яхо. Ако имаше нещо такова по скоро щеше да е обратното ако си топ в Г да падаш в яхо защото яхо иска да показва различни резултати от търсачка номер 1
гугъл промениха нещот тактиката и сега отправят вътрешните страници по-напред имам няколко сайта на които ПР-а на вътрешните е по-висок от началната, а даже на един главната й изчезна ПР-а![]()
Не е странно, защото при анкор хамали са на първа позиция. Макар думата да не среща в съдържание, тя се съдържа в дескрипшъна (аз все още смятам, че дексрипшъна има значение за СЕО и СЕРП). Връзките са доста повече от 20. В комбинация, че нишата не е особено конкурентна, силната тежест на hit.bg, както и старостта на сайта (10.2006-та) дават ясна картина защо те са на първо място.
Съдържанието не е ли ценно за Google?
гугъл промениха нещот тактиката и сега отправят вътрешните страници по-напред имам няколко сайта на които ПР-а на вътрешните е по-висок от началната, а даже на един главната й изчезна ПР-а![]()
Не е странно, защото при анкор хамали са на първа позиция. Макар думата да не среща в съдържание, тя се съдържа в дескрипшъна (аз все още смятам, че дексрипшъна има значение за СЕО и СЕРП). Връзките са доста повече от 20. В комбинация, че нишата не е особено конкурентна, силната тежест на hit.bg, както и старостта на сайта (10.2006-та) дават ясна картина защо те са на първо място.
Аз това си го наблюдавам от доста години на темплеитите нищо отначало след това вътрешните +1 от пр на хоума и на следваш ъпдеит обичаиното е + 1 на хоума от вътрешните (миналата година след два ъпдеита стана но не съм сиурен че пак ще се повтори можеш само да стискаш плаци и да си работиш по сеото бате) при форума не стна така но тои е с по различна структора от темлейт на афилиейт програма...
И аз съм на мнение че има значение дескрипшъна но ако целиш няколко специфични лонг теил кирда (това за бг почти не се ползва - малко сърчове ) си цъкаш без дескришън и разчиташ Г да си захапе правилен от текста (с което се спрвя доста добре)