SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Криптиране на "Изходен код" на страницата?

Re: Криптиране на "Изходен код" на страницата?

Вие го вкарахте в джаза човека :D html кода няма как да си скрие, винаги ще има начини някой да го прочете и види.

Това, което пита той е ултра елементарно - bgnews, просто си преименувай имената на модулите, шаблона и компонентите. Тогава никой няма да може да разбере какво точно използваш в сайта ти.

Но ти гарантирам че дори и това няма да можеш да направиш - работа за програмист е, а ти само питаш, разпитваш и май нищо не плащаш ;)
 
Re: Криптиране на "Изходен код" на страницата?

@BGNEWS - пичага насочи си вниманите в това как да предлагаш по - добра услуга , не мисли за глупости. Кой ще тръгне да ти краде html кода :eek:

+1

@BGNEWS, колко много пари си дал? 500-1000? Обикновено джумла компонентите са в пъти по-евтини от едно къстъм решение. Да не говорим, че са GPL без темплейтите и повечето могат да се намерят по сайтовете из нета.

Насочи се към това каква добавена стойност предлагаш на потребителя, а не кой може да краде.

Аз не съм php-ър :), ама незнам как ще ти го откраднат, като гледат продукта на php-то, - html-to. :)
 
Re: Криптиране на "Изходен код" на страницата?

Той не се притеснява, че ще му откраднат php-то, а че ще разберат структурата на сайта и комбинацията от плъгини/компоненти/модули. Дори и да са преименувани, всеки по запознат с Joomla може да ги открие или да разбере какви са, но дали ще му се занимава, след като е достатъчно запознат за да направи сайт със същата функционалност. Само някой келеш, който е решил че ще направи голямата далавера ако разбере какви компоненти има Joomla-та то, ще има мерак да се занимава.
 
Re: Криптиране на "Изходен код" на страницата?

Може би е по-добре да го защитиш от разни програми които направо правят копи/пейст на сайта ти. Наскоро някакъв руснак ми открадна и автоматично преведе цялото съдържание на руски, като подмени всички линкове на сайта. Сега логото му е с името на моя сайт, но статиите са на руски.
Всеки който отдавна се занимава с Джумла, може да направи сайт като твоят, със същата функционалност. Ако си се заглеждал в екстенжъните - качествените не са хиляди ;)
 
Re: Криптиране на "Изходен код" на страницата?

Ох тази безсмислена тема до кога ще я гледаме най-от горе.
 

Горе