Купон за ГОЛЯМА отстъпка за VPS от Delta.bg

Re: Купон за ГОЛЯМА отстъпка за VPS от Delta.bg

А ти обади ли се? Не мислиш ли, че навсякъде биха ти спрели акаунта за превишаване на лимит?

на мен винаги са ми пращали предупреждение по имейл, дори са ми се обаждали по телефона и сме се разбирали по някакъв начин... ако ми го спрат по такава причина, на момента ме губят като клиент... но поне мейл да бяха пратили, баси...

Виж сега, това което говориш важи за споделения хостинг и за менажиран ВПС. Когато имаш неменажиран ВПС (както е в случая с делта), е твоя отговорност да се следиш трафик, натоварване и прочее.

Например, ако превишиш ЦПУ или РАМта и апачето спира. Отиваш и си го рестартираш.

Приеми ВПС-а като една машина, която сам управляваш - ти казваш какво да се инсталира на нея и т.н. Хостингът ти предоставя само машината - останалото зависи от теб.

@netsurfer лично аз Ви звънях 1 пъти в който ми бе затворено и колегата ми Ви е звънял също като на него никой просто не му е вдигнал. Да разбирам, че неговото обаждане не сте го видели. Защо след като на мен ми затворихте предполагам сте имали ангажимент не ме потърсихте малко по късно ? Дори един СМС да бяхте пратили или пуснали сигнал щях да Ви се обадя и да се разберем да не се стига до тук.

Последно редактирано:

@netsurfer лично аз Ви звънях 1 пъти в който ми бе затворено и колегата ми Ви е звънял също като на него никой просто не му е вдигнал. Да разбирам, че неговото обаждане не сте го видели. Защо след като на мен ми затворихте предполагам сте имали ангажимент не ме потърсихте малко по късно ? Дори един СМС да бяхте пратили или пуснали сигнал щях да Ви се обадя и да се разберем да не се стига до тук.
Благодаря и наистина съжалявам, сега се сещам, че вчера ми звъняхте докато карах, приемам забележката и реално грешката е моя. Моля да приемете извинението ми и може да изтриете тази мнения. Въпроса е решен. Все пак си оставам един доволен клиент от услугите на делта 🙂

Няма проблеми случва се. Смятам, че ние като фирма сме предприели нужните мерки да Ви предупредим своевременно освен това, можете да си запишете номер 0895 66 99 79 понеже и друг път сме Ви звънели когато е имало проблем с виртуалния Ви сървър и никой не ни е вдигал и се е налагало ние да вземем решение вместо Вас и да направим така, че работата на VPS-а Ви да продължи безпроблемно, за което от друга страна поемаме риск да направим нещо от което да останете недоволен. Можете също така да си добавите скайп drago_zh , за да поддържаме връзка и да Ви уведомяваме при подобни случаи.

На останалите включили се в темата искам да Ви кажа, че виртуалните сървъри се спират от билинг системата ни. Нямаме малки зелени човечета в офиса които да следят до последния килобайт кой колко трафик е направил и да го спират ръчно. Освен това този билинг предупреждава при достигане на 90% от трафик лимита пращайки мейл. Вярвам, че храните особени чуства към Делта по една или друга причина и именно заради това, ако искате можете да ни посетите по всяко време и да видите какво е военен режим в нашия офис и също така колегите да Ви обеснят двете простички правила които имаме във фирмата, а именно, че шефа на фирмата съм аз, а моят шеф са всички клиенти на Делта.

Последно редактирано:
За: Купон за ГОЛЯМА отстъпка за VPS от Delta.bg

За: Купон за ГОЛЯМА отстъпка за VPS от Delta.bg

По случай Баба Марта:

Промо кодовете са :за VPS LIGHT - OFF50VPSL - 4 промо кода
за VPS ONE - OFF50VPSO - 3 промо кода
за VPS PLUS - OFF50VPSS - 2 промо кода
за VPS PREMIUM - OFF50VPSP - 1 промо код .

Промоцията е валидна за периода 01.03 - 15.03.2012 при 1,3,6 месечен период на плащане.

Back
Горе