Къде да продам билети за финала на световното

combatsambo

New member
Къде и как да продавам два билета за финала на световното? Не са клас А, тоест най-скъпите и на най-хубавите места. 900 долара струва всеки един от тях, когато ги купувах, къде може да се продаде за повече пари (евентуално) и по какъв начин да процедирам.

Предварително благодаря 🙂

Re: Къде да продам билети за финала на световнот

Ebay? надявай се германия да победи, макар че и холандци и испанци биха купили билет за финала. сега ще проверя колко струва в ибей.де http://shop.ebay.de/i.html?_kw=ticket&_kw=wm&_kw=finale

Последно редактирано:

Ама доста добри цени за билетите, за жалост някои неща не ги разбирам, като тези билети където се предлагат за къде са точно. Хубавото на моите билети е, че са най-хубавите от възможните. Та идеята ми е кога най-късно трябва да се направи тази продажба, защото има 5 дена, докато стане трансфера, плащането..?

Пускай оферти по сайтове за обяви!

Ето ти списък със сайтове за обяви: Цък

Ако днес за два часа пуснеш обява във всички сайтове, то 95 % ти гарантирам, че ще продадеш билетчетата

Успехи
Павел

Мен ми трябва чужденец да ги вземе, кой от БГ ще отиде на финала до ЮАР, като даже и не сме участвали..

Ако днес за два часа пуснеш обява във всички сайтове, то 95 % ти гарантирам, че ще продадеш билетчетата

Доста ме съмнява да ги купи някой от БГ, не че е невъзможно но...

Стига бе хора! В България едно 30 % от мъжете са истински фенове на футбола. От тях 1 % са предприемачи и бизнесмени и не ги бърка тази цена. От този 1 процент - шансът е голям... според мен - просто публичност си трябва

Така мисля аз де, в случай, че иска чужденец - то най-доброто място е Ebay, но малко хора от чужбина се доверяват на нас българите, особено когато става въпрос за нещо, което ще изтече след 5 дни...

Back
Горе