Къде е най-евтинг .BG ?

За: Къде е най-евтинг .BG ?

Да така излиза, + отстъпките от промо кодовете.
В register.bg каква е цената ?
* - Извинявам се за правописната грешка в заглавието на темата

Последно редактирано:
Re: За: Къде е най-евтинг .BG ?

Re: За: Къде е най-евтинг .BG ?

Не е заради процента - по принцип мисля, че .BG изобщо не влизат в промоциите им, а освен това не може да се регистрират за повече от една година. (За срока не знам как е при други доставчици.) Иначе за други домейни, закупени заедно с хостинг за до 2 години, важат дори и 70-процентните им промокодове - скоро регистрирах com и mobi.

За: Re: За: Къде е най-евтинг .BG ?

За: Re: За: Къде е най-евтинг .BG ?

Не е заради процента - по принцип мисля, че .BG изобщо не влизат в промоциите им, а освен това не може да се регистрират за повече от една година. (За срока не знам как е при други доставчици.) Иначе за други домейни, закупени заедно с хостинг за до 2 години, важат дори и 70-процентните им промокодове - скоро регистрирах com и mobi.
Не съм сигурен, все пак аз предоставям промо код за домейни и мисля, че той си работи ок 🙂
Чудно ми е как така в icn.bg е 200 лева домейна и кой го купува от там :?

Ако трябва да сме честни, host.bg са с най-ниска цена http://host.bg/bg/domain . Друг е въпросът дали 25 стотинки са решаващи 🙂

Ще отговоря на някои от повдигнатите въпроси:

- Защо промо кодовете на се прилагат за .BG домейните? - Защото нямаме право да ги продаваме под себестойност. Можете да видите това изискване в Общите условия на Register.BG - https://www.register.bg/user/static/rules/bg/index.html#10 - Чл. 10.8 и 10.9;
- Цената при нас е една от най-добрите - 58.75 лв. за 1 година с ДДС. Ако искате да купувате (или трансферирате) много .BG домейни можем да дадем отстъпка. Ще помоля да ми пишете лично или на търговският ни отдел за да предоставим повече информация;
- Относно първоначалният период на регистрация - по препоръка от Register.BG е 1 година. След като бъде регистриран домейна, той може да бъде подновен за период не по-дълъг от 10 години т.е. датата на изтичане на домейна не може да бъде по-голяма от текущата дата + 10 г. (това важи и за .com и други домейни). Основната причина за препоръката на регистъра е, че ако домейна не е защитен и при евентуален арбитраж бъде прехвърлен на друго лице или бъде спрян, сумата за предплатения период не се възстановява;

Re: Къде е най-евтинг .BG ?

Аз лично съм питал за повече домейни и отговора преди година беше - НЕ.

Не мисля да казвам колко имам, но е хубаво да кажете колко е "много", защото в хост.бг има отстъпка при не много голяма бройка, а всеки може да попита и разбере.

Поздрави,

За: Re: Къде е най-евтинг .BG ?

За: Re: Къде е най-евтинг .BG ?

Ако искаш да регваш много .бг домейни по-добре си плати 1000 евро, за да станеш официален регистратор към Register.bg. До 89-тия регистриран .бг домейн ще ти излиза все едно регистрираш на цената на host.bg или superhosting.bg, но след това домейна ще ти ляга на около 36лв. на година.

Re: Къде е най-евтинг .BG ?

🙂 е, чак толкова домейни нямам 🙂

Пък и вероятно няма да са само тези 1000 евро 🙂

Истината е, че ги чаках много време, звънял съм 3-4 пъти да попитам дали няма да стартират вече, един път ми записаха емайл-а за да ме известят и един билет пусках, но се забавиха доста и бях почнал да ги прехвърлям в хост. Когато стартираха ги попитах дали имат отстъпка, те казаха "не" и там приключи кореспонденцията ни.

Сега разбирам, че има възможност, но не бих звъннал, не че ме мързи, а вероятно ще попадна пак на някой на който не му се дава отстъпка и ще паднат обяснения 🙂 откъде и как ...

Back
Горе