Къде са най евтини .тм

exP

New member
къде са най евтини .tm домейните че гледам някакви луди цени от над 1000$ намерих е еном на 9$ парчето но регистрациите са само за реселъри и трябва да плащам още 🙂

Re: Къде са най евтини .тм

ясно , а от еном нямали как да се вземе там ми е към 9$ но зада се регистрирам трябва да стана реселър и трябва да платя някакви такси за регистрацията

ясно , а от еном нямали как да се вземе там ми е към 9$ но зада се регистрирам трябва да стана реселър и трябва да платя някакви такси за регистрацията

Не е толкова и там.

в Enomcentral.com е 1500 долара за 10 години.

За ETP реселъри на ENOM e $99/година, няма възможност за регистрация за по-кратък период от 10 г. За момента $990 е най-евтиния вариант, не знам, откъде си получил информацията за $9 но определено в ENOM не го продават за толкова.

За ETP реселъри на ENOM e $99/година, няма възможност за регистрация за по-кратък период от 10 г. За момента $990 е най-евтиния вариант, не знам, откъде си получил информацията за $9 но определено в ENOM не го продават за толкова.
Пробвай да си избереш домейн и дава, че струва $9 🙂

Пробвай да си избереш домейн и дава, че струва $9 🙂

Я пак прочети какво пише отгоре "Add Business Listing to these domains" ето тази услуга ти струва $9 (в частност на нас $8 ) Enom бяха един от регистраторите, които когато си избереш домейн, не те карат да минеш през целия им асортимент от шитни с отбелязана отметка отпред по подразбиране, с цел ако кликаш без да четеш да нагълташ шнорхела. Татенцата са ветерани в това отношение и явно много друг възприеха технич бизнес модел ( да им е... май..а у гъ...а)

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: nbsp

Back
Горе