Лента в Гугъл

Re: Лента в Гугъл

Много яко, браво. Ще има раздвижване 🙂 Нека потребителите да се научат да търсят наистина популярните сайтове, а не само тези които разчитат на стара слава

Много яко, браво. Ще има раздвижване 🙂 Нека потребителите да се научат да търсят наистина популярните сайтове, а не само тези които разчитат на стара слава

Каква връзка има тази лента с раздвижвания и търсения?
Плюс това, популярните сайтове са тези, които се посещават, а тези които се посещават са обикновенно напред в Гугъл, отново не мога да схвана логиката?!?

Каква връзка има тази лента с раздвижвания и търсения?
Плюс това, популярните сайтове са тези, които се посещават, а тези които се посещават са обикновенно напред в Гугъл, отново не мога да схвана логиката?!?

Пример при търсене на обяви
за цялото време:

и за 24 часа:

Когато потребителите свикнат да ползват лентата ...

мисля, че си говорите за две различни неща - Иво говори за една нова досадна лента, в която дефакто няма нищо, а ти за опциите за търсене

тая досада (имам предвид, това което е постнал Иво) аз не можах да я открия на нито един браузър, без значение дали съм логнат или не. От това, което виждам на скриншота просто нямам идея за къв може да ми е полезна тая нова придобивка

ЕДИТ: чакай, сега видях, че там има един линк "всички" той отваря ли опциите?

Когато потребителите свикнат да ползват лентата ...

Тия неща се появяват чак след като се натисне на още инструменти и то ще се видят след скрол (на 1024х768 ). Откровенно не мисля, че някой потребител, който не го е ползвал до сега ще го ползва за в бъдеще. И наистина е адски досадно.

Наред с БДС клавиатурата, Гугъл продължават упорито да слагат какви ли не глупости, твърдо бягайки от максимата: If it works, don't touch it...

Да не говорим, че поради незнайни причини, тоя форум примерно го слага в ... блогове
Код:
http://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%BC%D0%BB%D0%B0&tbs=blg:1

Последно редактирано:

Това ми идва в повече на мен. Сега е ред да сложат и най-рекламирани за последните 72 часа.

Последно редактирано:

Това ми идва в повече на мен. Сега е ред да сложат и най-рекламирани за последните 72 часа.

ама срещу минимално заплащане все пак 😀

Лентата и мен ме дразни.

Търсиш нещо и изведнъж ти изкача някъв нот релевант шит. Дори не е и опция, която да я махнеш. Разсейва те от целта ти, която е да намериш, това което търсиш... Нищо чудно че намалява трафика от Гугъл.

Back
Горе