SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Линкове ПР4

supydrup

New member
Здравейте,

Имам налични позиции за линкове ПР4 в сайтове на различна тематика. Общо са 20 сайта, с максимум 3 изходяши линка. Не се допускат над 5 изходящи от сайт.

Линковете са директни и се появяват на всяка страница от сайта. Цената на линк е $7 на месец, при заплащане на годишна база има 50% отстъпка.

Пишете ми лично съобщение с периода и тематиката, която ви интересува.
 
Re: Линкове ПР4

Bgkulinar, благодаря за въпроса. Линковете са сайтуайд и се появяват на всички страници.

Важно уточнение, повечето сайтове са на едно и също IP или на подобен клас IP, това означава че има логична допълнителна отстъпка при поставянето на линк на няколко сайта.

@bgkulinar, detritus: Възможни тематики са

o Авто
o Баскетбол
o Формула 1
o Голф
o Футбол
o Тенис
o Лайфстайл
o Здраве
o Диети
o Музика
o Строителство
o Икономика
o Мода
o Новини
 
Re: Линкове ПР4

Явно колкото повече инфо давам, толкова повече въпроси излизат :) Още уточнение, някои сайтове са събдомейни, тези включени в офертата са всички на български език.

Отделно ако се интересувате имам сайтове на английски, испански и руски с ПР4 и 5.
 
Re: Линкове ПР4

Отново отговор на масов въпрос, има свободни позиции и в мини банерите, средно 3 са заети и 3 свободни. За повече детайли по тях на лс.
 

Горе