Линкове от различни домейни

dextersh

New member
Здравейте,
едно сео въпросче имам.

Нали принципно трябва да имаме повече беклинкове и от повече IP адреси. Това означава ли че ако на един хостинг имам примерно 3 домейна, тези трите сайта са с различни IP адреси или трябва да са на отделни хостинги за да се сметнат за различни?

Тези неща не са ми много ясни. Съжалявам ако съм се изразил грешно, надявам се сте разбрали какво питам 😉

Re: Линкове от различни домейни

Защо не вземеш да си инсталираш Domain Details - Plugin за Firefox и да си решиш проблемите. Ще видиш тогава че на сървъра на 1 хостинг компания може да има и 1000 сайта на едно айпи.

3dweb - това е малко далеч от въпроса май

колкото по-различни са IP-тата толкова по-добре. та няма значение дали са на един сървър защото бота няма как да разбере ако са на различни IP

ама има и много други фактори които май се земат под внимание. като контактната информаця например

Сложих си тоя адон и на двата ми различни домейна на един хостинг, ми изписва едно и също IP (било в полша пише 😀)
Значи линкове от двата сайта се смятат от едно IP 🙁 тоест почти никва файда

няма пречка да са на едно ip. само трябва да се сетиш ликичко да коригираш whois информацията да не са абсолютно еднакви някои стрингове, но пък да съдържат вярна информация.

Back
Горе