МНС- приятни пасивни доходи!

meskun

New member
МНС- микро нишови сайтове са един изключителен начин за пасивни доходи, без почи никаква работа от ваша страна. Идеята на тези сайтове е да се класират добре в Google по избрана ключова дума, която има висок CPC (cost per click). Ниската конкуренция за тези думи гарантира лесното ви класиране на сайта ви в първата страница на Google с много малка работа. Случвало се е само с добра On-page оптимизация сайт да се класира в топ 10. Не е нужно да си СЕО гуру за да класираш тези сайтове в топ 10!

Идеята е, всеки ден да генерирате по 1 клик, а CPC на ключовата дума да е над 1$. Това прави 30$ на месец, да не е много, но си преставете да имате 10 сайта, които ви генерират по 1$ на ден, това прави 300$ на месец. 300$ почти без никаква работа.

Да намериш ключова дума обаче може да се окаже по-трудно отколкото си мислите, точно затова аз предлагам услуга, намиране на ключови думи, които могат да ви донесат пасивни доходи. Ключовите думи са английски поради причината, че българските ключови думи са с ниско CPC.

Цени и пакети

Пакет 1
- 1000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 7$

Пакет 2
- 2000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 12$

Пакет 3
- 4000+ търсения месечно
- СРС над 0.50$
- Ниска или средна конкуренция
Цена- 20$

Тъй като съм нов потребител във форума, предлагам ревю-та за да се уверите че не съм измамник. Ревютата са 3 на брой и ще ги вземат потребителите, които имат добра репутация и поне 300 мнения. Потребителите, които искат ревюта първо да пишат в темата, а след това на ЛС. Ревютата ще са от произволни пакети.

Ако имате въпроси, пишете в темата!

За връзка с мен- ЛС

За: МНС- приятни пасивни доходи!

Остават още 2 ревюта!

Re: МНС- приятни пасивни доходи!

Остават още две ревюта, но преди това малко реални резултати.
Думата, която ми даде я обяви така - 4400 търсения месечно, цена на клик 0.87$

Ето и резултата:
GAdwords - 260 месечни търсения, цена на клик 0.94 лв.
MS - 270 месечни търсения, цена на клик 0.85 лв.

Съветвам те преди да продължиш с подобни теми, добре да преразгледаш това което предлагаш!

P.S Задължително си слагай отметка на "Точно", а не на "Широко", ако искаш да са ти верни резултатите.

В тези "лесни доходи" лично аз изобщо не вярвам (колкото и да ми се иска). От една страна не ми се вярва да има думи, които да имат толкова сериозна разлика между търсене и конкуренция и от друга страна - ако е толкова яко, колкото изглежда, няма да споделяш тази информация публуично и да продаваш тези супер-дупер думи само за по 7 долара.

Продавам думи защото нямам необходимия капитал за да реализирам всички думи.

Ивок- уважавам ревюто ти, но сигурен ли си, че при търсенето с АДвордс- си избрал Location- Аll? Ако е така, пиши на ЛС да ти дам друга ключова дума, защото все пак сме хора, възможни са грешки!

Последно редактирано:
Re: МНС- приятни пасивни доходи!

Давам само там където бих таргетирал думата, а това е САЩ, като най-голям пазар. Да класираш този сайт за всички държави едновременно е задача с която трудно би се справил всеки.

Аз не искам друга дума, исках ти я за ревюто, за да покажа дали не бъркаш някъде. Няма да ползвам думата, затова и не съм я обявил в темата.

А защо само потребители с над 300 мнения и репутация може да получат ревю ?
Ако следя форума от година .. и чак днес се регистрирам .. това е някаква дискриминация на хората с малко мнения. Има хора, който нямат време да пишат по форумите.
Аз също искам едно ревю!

Поздрави,

Дай едно да видим.
Позлвал съм подобни услуги на друг колега от съседния форум и съм повече от доволен. Нека видим ти как ще се справиш...

Back
Горе