МНС- микро нишови сайтове са един изключителен начин за пасивни доходи, без почи никаква работа от ваша страна. Идеята на тези сайтове е да се класират добре в Google по избрана ключова дума, която има висок CPC (cost per click). Ниската конкуренция за тези думи гарантира лесното ви класиране на сайта ви в първата страница на Google с много малка работа. Случвало се е само с добра On-page оптимизация сайт да се класира в топ 10. Не е нужно да си СЕО гуру за да класираш тези сайтове в топ 10!
Идеята е, всеки ден да генерирате по 1 клик, а CPC на ключовата дума да е над 1$. Това прави 30$ на месец, да не е много, но си преставете да имате 10 сайта, които ви генерират по 1$ на ден, това прави 300$ на месец. 300$ почти без никаква работа.
Да намериш ключова дума обаче може да се окаже по-трудно отколкото си мислите, точно затова аз предлагам услуга, намиране на ключови думи, които могат да ви донесат пасивни доходи. Ключовите думи са английски поради причината, че българските ключови думи са с ниско CPC.
Цени и пакети
Пакет 1
- 1000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 7$
Пакет 2
- 2000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 12$
Пакет 3
- 4000+ търсения месечно
- СРС над 0.50$
- Ниска или средна конкуренция
Цена- 20$
Тъй като съм нов потребител във форума, предлагам ревю-та за да се уверите че не съм измамник. Ревютата са 3 на брой и ще ги вземат потребителите, които имат добра репутация и поне 300 мнения. Потребителите, които искат ревюта първо да пишат в темата, а след това на ЛС. Ревютата ще са от произволни пакети.
Ако имате въпроси, пишете в темата!
За връзка с мен- ЛС
Идеята е, всеки ден да генерирате по 1 клик, а CPC на ключовата дума да е над 1$. Това прави 30$ на месец, да не е много, но си преставете да имате 10 сайта, които ви генерират по 1$ на ден, това прави 300$ на месец. 300$ почти без никаква работа.
Да намериш ключова дума обаче може да се окаже по-трудно отколкото си мислите, точно затова аз предлагам услуга, намиране на ключови думи, които могат да ви донесат пасивни доходи. Ключовите думи са английски поради причината, че българските ключови думи са с ниско CPC.
Цени и пакети
Пакет 1
- 1000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 7$
Пакет 2
- 2000+ търсения месечно
- СРС над 1$
- Ниска конкуренция
Цена- 12$
Пакет 3
- 4000+ търсения месечно
- СРС над 0.50$
- Ниска или средна конкуренция
Цена- 20$
Тъй като съм нов потребител във форума, предлагам ревю-та за да се уверите че не съм измамник. Ревютата са 3 на брой и ще ги вземат потребителите, които имат добра репутация и поне 300 мнения. Потребителите, които искат ревюта първо да пишат в темата, а след това на ЛС. Ревютата ще са от произволни пакети.
Ако имате въпроси, пишете в темата!
За връзка с мен- ЛС